Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az építőipar nagyon gáz lett, láttam mostanában pár olyan munkát hogy ha az egyik kezem a seggembe dugom akkor is különb munkát csinálok laikusként
Nagyon sok motoros volt ott ma is. Meg mindenfelé a Mecsekben.
gyerek volt arra tegnap, most még jó az idő aztán nem akar szarakodni az ezres szervizzel "szezonban"
Fishing on Orfű.
Mondtam én is az egyiknek, aki spanom gyerekkoromból és a húgával csinálnak vagy 10éve éttermet itt a stranddal szembe, mire nevetett, hogy viszont az ital nem megy, ezért kellett emelni..... meg cserébe a melósai min. felének elengedte a kezét, ami jó, mert az építőiparba meg a szállításba alig- alig volt ember, most meg lett alapanyag.
Nem mertem otthagyni inkább mentem tovább kujtorogni:
csak akkor törvénysértés ha otthagyod
Törvényt sértettem ma:
a habosított műanyag 3 részes dobozka kb 30 ft, nagyobb tételben 25, szóval ez csak kamu duma evőeszközzel sincs 50ft mert az 5-6 ft/db
még akkor se sok ha ezek megszűnnek pár hónap múlva és papír meg bambusz meg hasonló anyagból lesznek mert ezek kb dupla árban vannak, de 100ft semmiképp se lesz
96óta hallgatom, a tranzisztoros erősítővel együtt
a közepeket meg szoktam vágni a tücc-tücchöz semmi szükség annyi középre
plusz a mélyek mennek kicsit le-fel ahogy épp nem sikerült a szerzőnek összehozni hallgathatóra
a cd meg a deck a padláson figyel a rádióval együtt, ezek idejétmúlt technikák lettek
A vendéglátósoknak ez a kovid is elég nagy kasza. Tavaly a járvány előtt 990 volt a menü itt a legtöbb kajáldában, az ősszel bezárták őket, most 1400-1500 ért kapjuk az elvitelest, mert állítólag drága a kicsomagolás.
lb. 30 éve, hogy nem használok hangszín szabályzót, a legtöbb készüléken (amiket beengedek ide) nincs is... Egyedül, amit tekergetek néha, a subwoofer szintje a line-hoz képest.
Nem lehet minden iparágban feketézni... és mindig lesznek, akik mégis csinálják. Egyébként téged meg engem lopnak meg ezzel, de így nyilván könnyebb megvenni a béjemvét.
tévedsz, pont ezekhez van szükség az ilyenekhez, kijavítja a szerző hibáit
Hat, elég fos az aszfalt erre.
Kannyargósnak kanyargós, pipi kedvence.

http://youtu.be/qxwIKwEop5Y
Ahhoz amit hallgatsz egyébként sincs ilyesmire szükség
nagy szomorúság ért ma
a kedvenc EQ-m meghalt ma
96 óta a hű társam pár napja még vígan szűrte a muzsikát ma meg be sem kapcsol rendesen
a 2. után is elkapod és terjeszted, csak nem feltétlen leszel beteg
szóval a helyzet semmivel sem lesz jobb terjesztés szempontból, megbetegedés szempontjából vélhetőleg jobb lesz
ezt ugye te sem hiszed el
ha igen akkor nagy a baj
olyanokat tudok hogy műanyag alapanyag gyártó kamionszám tud adni "fényérzékeny" anyagot
és ez nem egy 3 fős kis kft hanem ezer tonna szám forog a műanyag ki-be
és ezen kívül a borosok ásványvizesek stbstbstb szerintem a bevétel harmada szebből zsebbe megy még mindig
ezeket jobban ismerem, de a mezőgazdasági gépek se mind számlás, csak a támogatásos vételek(azért ez a többség) számlás csak
Ápr 19 az iskolák nyitása.Az üzletek a 2,5 milliós oltottságnál,ami húsvét után lesz,ápr 13-án már 3 millió lesz.
Husvet utan nyitni lehet az uzleteket es atterhet a negyzetmeterre. Kb ez lesz jovo heten, max jovo het utani hetfon.
En ugy szamolok.
Tudom, tudom, foni hazudik.
Rosszul fordítasz magyarra.
Én azt csinálom meg amit szerzek magamnak.Értsd úgy,hogy amivel ENGEM KERESNEK MEG SZEMÉLYESEN.
Olyan sosincs hogy nekem lepasszol melót,olyan szokott lenni hogy együtt csináljuk az ő melóját vagy az enyémet,ezt rendszerint úgy rendezzük hogy ma én segítettem holnap te fogsz.
A mindent tudó vállalkozót hogy is adhatnám elő mikor nem vagyok vállalkozó.
Azt nem mondta, MELYIK húsvét Egyébként ápr 19 is még 3 hét helybetopi, meg utána mire beindulgat az élet - az még hetek. Szóval lesz még itt szar bőven.
Ja, és az első oltás még nem véd... már vagy 300-at oltottunk, többen vannak, akik a második előtt elkapták - és ha elkapták, terjesztik is.
Ezt lefordítom magyarra: jól menő vállalkozó ismerősöd néha lepattint neked melókat, amivel ő nem akar szarakodni, mert kicsi péz Ebben nincs semmi rossz, csak akkor ne add itt elő a mindent IS tudó vállalkozót
Na de hogy mindenki megnyugodjon.....
https://femina.hu/terasz/orban...