Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért lennék az?És amúgy sem szoktak nagyon látni,nem vegyülök.
Neked közalkalmazottként nem sok fogalmad lehet arról, amiben Zoli van Neked mi a rossz? Hogy nincs nyitva a csavarbolt? Zolinak meg eltűnik évek munkája pár hónap alatt. Az a rossz.
Nem latnak egy rosszkedvu savanyu embert, ez nyereseg.
A pestieknek?Szerintem nem.
Ez szerintem a pestieknek is örömhír.
Ott hát, én meg nem.
Tobb honapos rejtveny.
A pestiek mar ott vannak a balatonon?
Mert kiderulne vegre.
Aztán az neked miért lenne az? Nem veszek, megyek vérvételre.
Hat, ha vegre kideritened hogy voltal e covidos vagy nem az felemelo lenne.
Eroltesd meg magad es vegyel mar egy tesztet.
Ne rimánkodjál már, olyan vagy mint a pipi. Rossz, rossz. Másnak is rossz, de ettől nem lesz jobb.
Voltam?! Vagyok!
Rosszul tudod, mindent visszaforgatok aruba, es görgetem, a forgotoke meg ha nincs visszataplalva elfogy.
Jelenleg mar nem sok maradt, van meg 4-5 marcus eleji rendeles, talan 3 par szazezres, meg ket nagyobb osszegu garnitura.
mult hsvi berlet, cegek fizetve. De minden tetszhalott.
Mar van vagy 4 ceg aki ket hetekre bezar mert nincs rendeles, internet is csak csopog, valakinek poroghet de passz.
Es kiimadkoztam marcus elejen egy lengyel cegtol palettas mennyisegre gardrobokat.
Kellett, mert ilyeneket ilyen aron nemigen tud csak ok.
Na ez 18. Heten itt van 25 db.
Kb millio, visszaigazolason meg elore fizetes van.
Aze ezt igy nem tom hogy sakkozom.
De ezt is kinyognem, csak azert idegőrlő nap nap utan nezni a keszletet vevok nelkul.
A kreten bogyo meg jon a zarni, zarni, zarni faszsaggal.
Ugy hogy az emberek meg nyitas utan sem biztos hogy reszkiroznak nagyobb erteku butorba vasarolni.
Nezgelodes, nyalazas, keringes, tapogatozas lesz, konkret penzkiadas csak kesobb.
Luxuscikk.
Max fegyelmit kaptál.... biztos hogy nem rúgtak ki
Azért biztos vagyok benne, hogy ha egy két évet otthon maradnal sem történne semmi
Megtortent.
Mondjuk csak azert engedtek at orosz nyelvbol 3massal erettsegire mert a tanar szerint en voltam az egyetlen akinek 4 evig nem volt fuzete, es o soha nem vette eszre.
Ugy lettem mezogepbol szinten 3 as hogy erettsegin a kukoricabetakaritasrol halvany fingom sem volt es irasbelin olvastam el az ember tragediajat, a 3. Szinig jutottam utana snitt.
Nálad most nehéz lenne.....
Kizárt
Hat, hogy nem nalam az biztos.
Én igen tiszta mordor.....
Onnan senkit nem rugtak ki
Ehh, nyilvanosan a tornateremben kizartak, tragar eneklesert.
Arra nem járok.....
Nógrádban? azt sem tudjak, hogy néz ki
Költekeznek az emberek ész nélkül. Nem tom.honnan szedik elö a pénzt de valahogy igen sok kerül.elö