Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Homasitas hatso szarny menőbb.
Erre szokták mondani, hogy hullik a férgese?
Nem veszes.Ajtoval egyutt lokom ki.Olyan Winter Soldier-esen.
Jut eszembe: műszaki kérdés. Szerintetek van értelme légterelőt rakni az első ablakokra egy klímás kocsiban?
Még 10 ezer pénz sincs a HEKO garnitúra: https://gumiszonyeg.eu/legtere...
Mondjuk amennyire belejöttél a lakatolásba, ki is nézem belőled
Itt fordultam meg:
Siman csinalok.
Van légzsilip a Clion?
Siman kibasznalak menet kozben a kocsibol a bago miatt.
Hála a jó Istennek!
Előző lakásomban a szomszéd öregasszony láncdohányos volt. De lakásban ő sem gyújtott rá mindig ott lógott a folyosón.
Aztán tüdőrák adott neki kellő motivációt és letette.
Ott szörnyülködött, mert 2 hét után visszajött a szaglása, és rájött hogy milyen kurva büdös a lakása
De jártam, bár nem mentem el Abaligetig. Csak a fotó kedvéért mentem fel a dombra, utána vissza is fordultam Orfűre. Egy csopperes csapat ment el az álló kocsi mellett.
Hidd el,nem ulnek melletted.
Azt én nem érzem, más véleménye meg nem hat meg: ne üljön be mellém, ha zavarja. (Egyébként a Ceed meg a Yaris, na az tényleg büdös bagószagú volt, ebben meg még mindig az "újautó illatot" (műanyagszagot) lehet érezni ennyi idő után is.
Pedig oltás előtt kikérdezik. Aztán ha hazudik a beteg arról nem orbán tehet...csak Bogyó szerint.
Ja, csak megállsz cigizni, eldobod a cigit beülsz, te nem érzed de két percig ontod az ocsmány szagot be a kocsiba.
Te tegnap véletlen nem jártál az Abaligeti úton? Egy kék dl-t mentettek ki az árokból, leszorította egy kocsi. Utána meg mi voltunk felsorakoztatva a rendőrautó mellett
Fideszes renyót láttam egy szőrös ember vezette
Mégis értük aggódik.
A bűrödbe,hajadba,ruhadba ivodott bagoszagit is atveszi a kocsi.
Nekem is csak tegnap mondták basszák meg... és miután ezt mondta, feltűnt hogy tényleg nem láttam trafit, pedig nálunk a két város között, ~30km rendszeresen van legalább 1. Főleg most hogy húsvét közelgett. Egyetlen trafit sem láttam. Pedig multheten is kocsiban ültem vagy 1000km-t és sehol semmi
De pont olyan hülye tud lenni néha, mintha még mindig az volna....
A Clio-ban még nem gyújtottam rá. Tiszta motorozós fíling, hogy háromnegyed óránként megállok bagózni.
Csak éppen ebben nem fájdul meg a derekam - ellentétben a jó öreg GéeSöccázzal....
Biztos megzavarja az oltóanyagba rakott chipeket a radar
Baszhatom ket honapig zero pia,nemmintha ihatnek,de most kezdek vagyakozni a vodka utan.
Itt már a 40körülieket is beoltották lassan, aki regisztrált.

De azt mondja a háziorvos hogy az öregekkel van a baj mert nem mondja hogy köhög meg hőemelkedése van meg szarul van. Ő beadja az oltast, 2nappal később meg a mentő viszi a kórházba és belepusztul mert a kovidra ráoltanak. Annyira bele van verve a nyuggerek agyába hogy oltani kell.