Szerinted az ő neve alatt de az általam végzett munkából nem fizetem ki a terheket?Mondom,lényegében ugyanaz mintha a saját nevem alatt futna a vállalkozás.Úgy gondolod hogy megcsinálom a melót oda adom neki az ezrest aztán többi megy zsebbe?
Jah,honap vegere ha addig nem fordulok fel kene egy kezi magasemelesu raklapemelo,kb egytonnas.
120e nettoert talaltam jofogason,500 kilos es kurva fillerbaszas van,ha tudtok olcsobban szoljatok.
https://www.jofogas.hu/budapest/Raklapemelo_beka_most_akciosan_112997925.htm
Azt azért tisztázzuk le,hogy egy tűzoltó esetében a a havi fix a mellékes.
"Szóval kötelezettség nulla, kockázat nulla "
ja,egy vállalkozónál van,viszont cserébe mikor megy a szekér akkor zsebre is vág 5ször annyit mint egy tűzoltó.Ez nem siránkozás,csak akkor most hol van az a sok ötször annyi pénz?Gondolom ment a rongyrázás míg dőlt a lé.Nem vagyok vállalkozó,nincs is annyi bevételem,de ha mostantól egy forint bevételem nem lenne is évekig ellenék életminőség romlás nélkül.
A kispenzes alibi allas allami nyugdij,tappenz,adozas mellett lehet nagy penzert melozni mellekallasban,ezres napi bejelentes mellett.
Se vallalkozas adoterhei,se konyveles,se betartani eloirasokat.
Ugy konnyu.
Akkor te gyakorlatilag felelősség és minden egyéb járulékos nehézség nélkül kihasználod a napi bejelentést... csak mert írtad, hogy gyakorlatilag most is vállakozó vagy, de tulajdonképpen nem vagy az....
így van,ő a vállalkozó,ő számláz.Csinálja a saját melóit néha én is segítek neki be vagyok jelentve hozzá napi ezressel ha melózok.És így van ha a saját szerzett melómat csinálom,tulajdonképpen csinálhatnák együtt is,de semmi értelme nem lenne.
A másodállást. Jó jön a kis mellékes a fixhez, idő is van rá - de igazából nem függ semmi tőle. Ha nincs, elmarad, nem katasztrófa, max. valamivel olcsóbb ájfón lesz karira.
Szóval kötelezettség nulla, kockázat nulla - bohóckodás csak...
Ha dobnál a tüzet, és főállásban csinálnád - na akkor lenne komoly. Akkor a problémád is komoly lenne
Ezt adta elsőre a gugli... nekünk van, 20-as pakk volt 60 ropi. Az se pont ilyen, de van már sokféle, hasonló árban. Meg persze sok helyen is csinálják, de ott tényleg 7-10 körül minimum.
Kemény szitu, az biztos, ha így van..... én tavaly voltam úgy, hogy nem voltam biztos mindenben. Projekt nulla, minden hónapban fizetés, rezsi stb... most nem panaszkodom, de ott volt fejvakarás 6-7 hónapig.
Az biztos, hogy sokan nem bútorra fognak most kolteni, az elsők között van, amit eltolnak, mert a régi is jó meg... érdekes, hogy új autóból cserébe sok van, pedig az új auto árak az egekben vannak.... egy szaros középkategóriás auto 10M
Nem a vállalkozók vannak bajban, főleg nem azok, akik másodállásban bohóckodnak a fix állami állásuk mellett. A bótosok, na azok szívnak, főleg az ilyenek, mint Zoli, akinek áruban áll a pénze, meg fizeti a helyet, meg a beókat (na jó, Zoli pont azokat nem )
Egy vállalkozásnak mindig vannak kockázatai,amivel számolni kell,számolni kell bármilyen eshetőséggel.Én is voltam vállalkozó,igazából most is az vagyok csak nem az én nevemen fut.Itt egy dolog a lényeg,élj többlábon.
Eltűnik évek munkája pár hónap alatt?Igen,sajnos el.De ha nyavalyog miatta akkor is ugyanúgy eltűnik.
120e nettoert talaltam jofogason,500 kilos es kurva fillerbaszas van,ha tudtok olcsobban szoljatok.
https://www.jofogas.hu/budapest/Raklapemelo_beka_most_akciosan_112997925.htm
"Szóval kötelezettség nulla, kockázat nulla "
ja,egy vállalkozónál van,viszont cserébe mikor megy a szekér akkor zsebre is vág 5ször annyit mint egy tűzoltó.Ez nem siránkozás,csak akkor most hol van az a sok ötször annyi pénz?Gondolom ment a rongyrázás míg dőlt a lé.Nem vagyok vállalkozó,nincs is annyi bevételem,de ha mostantól egy forint bevételem nem lenne is évekig ellenék életminőség romlás nélkül.
Se vallalkozas adoterhei,se konyveles,se betartani eloirasokat.
Ugy konnyu.
Szóval kötelezettség nulla, kockázat nulla - bohóckodás csak...
Ha dobnál a tüzet, és főállásban csinálnád - na akkor lenne komoly. Akkor a problémád is komoly lenne
Az biztos, hogy sokan nem bútorra fognak most kolteni, az elsők között van, amit eltolnak, mert a régi is jó meg... érdekes, hogy új autóból cserébe sok van, pedig az új auto árak az egekben vannak.... egy szaros középkategóriás auto 10M
Eltűnik évek munkája pár hónap alatt?Igen,sajnos el.De ha nyavalyog miatta akkor is ugyanúgy eltűnik.