Ez gondolom a sportmotor, mint technikai fórum ad magyarázatot.
Motorral rendelkezőt pl. nem hiszem, hogy sokat találnál a társadalmi szerepvállalásról kurvaanyázók fórumán.
(Figyelem! Motorral rendelkezőt írtam, nem is végzettséget vagy beállítottságot! Nem összekeverendő.)
Kíváncsi lennék rendőr van-e?
Vagy katona.
Elon Musk szokott. Twitteren írogat, és válaszol is néha, de tény hogy ha valakinek van dolga akkor nincs ideje ide írogatni.
Én a műszakban unatkozok többnyire, Zoli a bútorboltban, Bogyó, ini is háztartásbeli.
Többieket nem tudom hogy van ilyesmire idejük.
Kezdjuk a vallalkozassal.
valaki gurcol 15 evig, a korulmenyek miatt befuccsol es nemhogy ő, az unokaja se allhat talpra a torz gondolkodasod miatt?
Meg a hulladat is ütnem.
Nem mindenki dolgozik allami elfekvoben.
Azok, meg számítók, meg sunyik és jellemtelenek.
nem hiába mondták előttem már rengetegen, és be kell látnunk igazuk van:
Az emberek a vesztükbe rohannak.
Soknak igen nagy szerencséje, az biztos.
Ja a legjobbat kihagytam: a börtönökben az elítéltek őrzésére jelentkezhetnének börtönőrnek azok, akiket megkárosítottak.
Van viszont a statisztikai eloszlásnál magasabb számú tűzoltó - ez nem lehet véletlen
Azért a megfigyelésed nem teljesen jó, mert itt van Pipi, F2, Zoli32, Alfa, (ő csak volt) meg igazából én sem panaszkodhatok.
Engem se szurkáljanak!
Motorral rendelkezőt pl. nem hiszem, hogy sokat találnál a társadalmi szerepvállalásról kurvaanyázók fórumán.
(Figyelem! Motorral rendelkezőt írtam, nem is végzettséget vagy beállítottságot! Nem összekeverendő.)
Kíváncsi lennék rendőr van-e?
Vagy katona.
http://az.lib.ru/t/tolstoj_lew...
Én a műszakban unatkozok többnyire, Zoli a bútorboltban, Bogyó, ini is háztartásbeli.
Többieket nem tudom hogy van ilyesmire idejük.
valaki gurcol 15 evig, a korulmenyek miatt befuccsol es nemhogy ő, az unokaja se allhat talpra a torz gondolkodasod miatt?
Meg a hulladat is ütnem.
Nem mindenki dolgozik allami elfekvoben.
nem hiába mondták előttem már rengetegen, és be kell látnunk igazuk van:
Az emberek a vesztükbe rohannak.
Vagy mindkettő
Vagy egyik se?
Ja a legjobbat kihagytam: a börtönökben az elítéltek őrzésére jelentkezhetnének börtönőrnek azok, akiket megkárosítottak.
Azért a megfigyelésed nem teljesen jó, mert itt van Pipi, F2, Zoli32, Alfa, (ő csak volt) meg igazából én sem panaszkodhatok.