Na megint a terelés.
Nem a számszerű bérről beszélek, hanem arról hogy volt olyan év amikor hómunkásként többet lehetett keresni mint szakorvosként, és ez nem a fidesz alatt volt.
Azért a Fletó alatt meg többet keresett mint az első király kormány alatt... és 10 év múlva megint többet fog, mint most.... tudom-tudom 3,60 is volt a kenyer
A kommunizmus alatt meg milyen jó volt, mindnekinek volt munkája és mindenki meg tudott élni van meg ilyen?
Miért? nem? Hol az átláthatóság, jogállamiság meg demokrácia?
Elbasszák, felelősséget nem vállalnak, és még jól el is ássák mert kiderülne mekkora rohadék korruptak, de azért bízzunk az EU ben mert ők tudják mi a jó nekünk.
Miért idővel megváltozik a múlt? Ha alattuk mentek el az orvosok akkor alattuk mentek el.
Alattuk volt a legszarabb asszony fizetése.
Fidesz alatt meg folyamatosan javult.
Phaszt! Menni kéne lemosni a fidesz-színű rettenetet, de a "hideg szél fúj Édesanyám, baszhatja a kendőjét" jellegű időjárás miatt inkább itt esz a fene a számítógép előtt...
Semmi baj az öreg motorokkal, mint a szinyók pl: Csak a gazdáikkal van némi gond, amikor a sok évig hajtott szrjukat az új motor árának a 2-3x-os áron akarják eladni a széthajtott szrt! Éppen mintha mindenki átment volna CIGÁNYBA !!?
Ez szimpla tény.
Demszky alatt volt olyan hogy a hómunkások többet kaptak mint feleségem.
Meg ugye Ágika kórházi széf projektje sem a Fidesz alatt volt.
Szimplán saját bőrömön tudom hogy jobban élünk mint 10 éve
Összödi beszéd,
"el lehet menni, itt lehet hagyni az országot" beszéd
Nem a számszerű bérről beszélek, hanem arról hogy volt olyan év amikor hómunkásként többet lehetett keresni mint szakorvosként, és ez nem a fidesz alatt volt.
A kommunizmus alatt meg milyen jó volt, mindnekinek volt munkája és mindenki meg tudott élni
Elbasszák, felelősséget nem vállalnak, és még jól el is ássák mert kiderülne mekkora rohadék korruptak, de azért bízzunk az EU ben mert ők tudják mi a jó nekünk.
Az EU által jegyzettre sincs semmi EU felelősségvállalás,mi a különbség,ne kummants.
Alattuk volt a legszarabb asszony fizetése.
Fidesz alatt meg folyamatosan javult.
Demszky alatt volt olyan hogy a hómunkások többet kaptak mint feleségem.
Meg ugye Ágika kórházi széf projektje sem a Fidesz alatt volt.
Szimplán saját bőrömön tudom hogy jobban élünk mint 10 éve
Összödi beszéd,
"el lehet menni, itt lehet hagyni az országot" beszéd
itt van minden, cáfold egyenként ha kérhetlek, a számok nem hazudnak
https://www.szamokadatok.hu/