Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért nem teljesen ártatlan: https://nyugatifeny.hu/2021/04...
Nektek
Meg kb. minden politikus.
Ez neked miért jó pont ugyanannyi pénzt kapsz mintha feléd dolgoznád Az igazi vesztese te vagy ennek a virususdinak
Az EU-ban jóváhagyott AstraZeneca-hoz képest többszörös áron van. "Papír nélkül", "zsebből-zsebbe"....
Ezért jó a diktatúra. Akkor nem kell magyarázkodnod
Én amúgy támogatnám, de csak akkor ha én vagyok a diktátor
Ó, tesó, de rég olvastalak.
5800 ft 1 vakcina. Ez nem olcsó de mihez képes drága
Csak a hasitasija miatt.
Ja, és azért tiltották le, mert a kiírt ár már erkölcstelen volt....
Bóti ár dupláját kéri érte A 2500 katintás azért volt, hogy megnézzék jó látnak e
Fenét, azt a kinai kormay, a demokratak hogy bidé legyen az elnok, es egy denever meg egy tobzoska hozra, vitya artatlan.
És ki lenne, aki a körülményeket elbírálná? Te? de ilyen egyébként most is van... aki bebuktat céget tartozással, 5 évig nem lehet tisztség viselő.
A nem győztes nem automatikusan vesztes.
Én ilyent nem mondtam. Ilyenre a kétbitesek - igen-nem - vetemednek csak.
Ja, ezt el is felejtettem, ha kotelessegtudat ne ríj a penzé, hameg igen tegyel ellene menj oda ahol tuzolto2 dolgozik, aszondta duplaannyit kap mint te.
Pipi elvan, ott vannak a kecók, az bőven fedezi az igény-szintjét - és attól gazdag valaki, nem? Zoli talán most megszívta, de majd csak összekapja magát.

Bogyó... hmmmm... sztem ő vérfideszes, csak megjátsza magát: bedob valami ballibsi dumát, aztán mindenki beírja, hogy á, nem, mennyivel jobb most, mint azok idejében Igazi gerilla marketing
Ő hozta rám az összes rontást is: a COVID-járványt és Téged is.....
Mert ilyen nem létezik. Van olyan hogy valak8 hobbyból el megy dolgozni mert 2 gyerek felnevelése után már baromira unja a 10 éves otthon létet azt qrvára nem érdekli mennyi a zseton mert a párja ellátja vele Szaré-hugyé senki nem akar dolgozni hivatástudatból ha abból kell megélni
Ja, korberohognenek teged
Ezekből melyik a "gazdag" és melyik a "professzor"?
Az eletet is, a vitya vette neki szemely szerint a vakcinat.
Azért ha a tetteknek volna következménye, akkor nagyon szarul járna a mostani kormány.....
Nem kell feketén-fehéren venni. Ezért nehéz szakma a fórumozás, mert mint egy óvodában minden betűnként kell elmagyarázni?
De lehet, én fogalmaztam félreérthetően. Egy vállalkozás megszűnése ezerféleképpen történhet. Ebből van, ami valóban a körülmények számlájára írható, és van, ahol tisztán és jól látszik az ármány.
De amúgy az, hogy világosan látszik, hogy a tetteknek következménye van (illetve a nem tetteknek, amikor kéne), azért tisztítana és alaposabb megfontolásra késztetne mindenkit, aki belevág mert "majd csak lesz valahogy".
Ők annyira nem gazdagok. Inkább csak jómódúak...Illetve Zoli és Pipi már nem, nem láttad mit össze sírnak hogy nem megy a bolt?

Igazából csak Bogyó itt igazán gazdag. Ő az egyetlen akinek futotta új autóra, aztán látod milyen hálátlan, pedig sokat köszönhet a narancs kormánynak
Vagy egyszerűen csak szereti a munkáját, szereti és érti a szakmáját, ezért nem undorral dolgozik minden nap! Mert minden nap utálattal menni dolgozni, az rettenetes lehet!