Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy baszhatod a ciganykerdesedet, mig a magyar gyorgy es jogvedok altal inditott bortonperek es szegregacios perek a birok kozremukodesevel es a kozfelhaborodas ellenere az allam ellen szuletnek iteletek barmit kezdesz a szepbeszedtol es kerlelestol kemenyebb eszkozok bevetese sem jarhato ut.
Ki kene telepiteni jo messzire a jogvedoket IS.
Szelektiv a memoriad.
Az elmúlt 11 évben miért nem sikerült az oktatást, egészségügyet.
Megnezted a videot?
Nalunk nincs ciganykerdes.
Haladas van, de sokaig tart a processz, azt ugye tudod hogy 10 ev keves 40 ev elbaszotsag felszamolasara, az elozo evekben az epuletek renovalasa folyt, most az orvosok fizetese stb.
Ha esetleg megnezned:
Tudom propaganda, de ha nem bullshitet tolnad nem kerdezned.
A ciganykerdesre tuti lenne otleted, bokd ki.
https://m.facebook.com/szamoka...
Ebből 250 azért hal meg naponta mert 30 éve szívja azt a rohadt sodrott dohányt Neked sem számít semmit az oltás Senki nem kovidba halt meg eddig se Napi két pakli ebből a kátránybombából a legmasszívabb tüdőt is hazavágja Lassan neked is kicsöngetnek
Kimásolom, nincs kedvem újra leírni.
Hogy tegyem fel egyszerűbben, hogy megértsd?
"Az elmúlt 11 évben miért nem sikerült az oktatást, egészségügyet, közbiztonságot, cigánybünözést......rendbe tenni?"

De mindketten tudjuk a választ.
Ok, így már értem.

Nem tudom most mennyi egy szakorvos fizetése, de gondolom nincs havi 1 milla. Olyan ismerősőm viszont elég sok van, akinek évi 10 fölött marad tisztán, nyílászárósók, burkolók, ácsok. És sejtheted, hogy ők nem jártak 6 évig egyetemre...
De hogy saját példát mondjak, fakitermelésbe egy munkás kb annyiért jön el dolgozni, amennyi az államiban egy okleveles erdőmérnök alapfizetése. Így kell számolni, a fizikai munka egyre drágább lesz, ahogy egyre kevesebben akarják csinálni.
Amit lehet azt kiváltják gépi munkával, amit nem, azt pedig vagy meg kell fizetni, vagy jöhetnek a külföldiek, akik megcsinálják kevesebbért, kb ebből lehet majd választani.
Matyas kiraly nem akar 22 ben orszagot vezetni.
Fuss neki megegyszer.
Ha nem tolakodnanak vissza semmi gond nem lenne, es nem is lehetne visszamutogatni, de tolakodnak ezerrel.
Ehhez mi a hozzafuznivalod?
Esetleg valaszolnál?
Ha az eu nem ad semmi garanciat, es nem vallal semmilyen felelosseget az miert jobb?
Amikor agyi verrogot okoz?
Mondjuk nalad agy everest meretu rog se okozna gondot.
Nem tettél fel értelmes kérdést.
Akár hogy is reszeljük a fingot, elég szánalmas volt minden szempontból az akkori orvosi fizetés.
Ez ismerős válasz.
De ezt is megértem és elfogadom
"130ezer volt meghirdetve utcaseprők felvétele.
Asszony 120-at hozott haza."

De nettót ritkán hirdettek. Viszont akkor legyen 60 Ft a benzin mint a taxis blokád idején...

Nem az a lényeg, hogy mennyit keresel, hanem hogy a saját fogyasztói kosarad mennyibe került anno és most. Vagyis hogy adott havi fizuból hány "fogyasztói kosarat tudtál megvenni"
?
Csak?
Lemosva, áttörölgetve, most szárad. Ha mondasz még hirtelen valami hülyeséget, akkor le is viaszolom....
130ezer volt meghirdetve utcaseprők felvétele.
Asszony 120-at hozott haza.
Én mondtam neki hogy hagyja ott a picsába. Richter gyógyszergyárban stressz nélkül a dupláját is lazán megkereshette volna kutató orvosként.

Nem emlékszem pontosan, de én általában 2-3* annyit kerestem mint feleségem.
Igaz akkor az elég jó fizu volt, de most is ugyan ilyen jó a fizum, és asszony mostanra utolért, néha többet is hoz, bár az igaz hogy ez csak a COVID kapcsán lett felhúzva neki ennyire jól, de az elvándorlás ellen már korábban is emelgették nekik.
"minden egyből."
Mikor?
A többi gondra nem tértél ki?!
Miért?
Nem szeretnék ilyen aktuálpolitikai témába belemenni, de egy hómunkás bére hogy lehetett több mint egy szakorvosé? Hómunkás évente pár napra, max hétre szokott kelleni, szakorvos meg egész évben dolgozik.

Vagy arra gondolsz, hogy egy hómunkás egy műszakra többet kapott, mint egy szakorvos egy műszakra? Hát ilyen most is van, nem is kevés szakmában.
Mondjuk ez annyira nem ér.
F2 kifáradt, most te kezded

Olvassatok Origot, meg számadatok.hu-t minden benne van amit tudnotok kell
Feleségem bére az a közvetlen tapasztalás amit egy média sem tud lehazudni.
De szerintem ez mind sokat javult. Azt meg ne várjuk el hogy svájci színvonalon működjön minden egyből.
Értem és elfogadom.
Rosszul fogalmaztam.
Az elmúlt 11 évben miért nem sikerült az oktatást, egészségügyet, közbiztonságot, cigánybünözést......rendbe tenni?
Értem, és örülök is neki, hogy a feleséged bérét Viktor rendezte, de az nem azt jelenti, hogy az egészségügyet rendbe tette.
De így az oktatás, közbiztonság.......
Mert a választási ígéretekben ez is szerepelt, ami számomra szimpatikus is volt.
Az lenne visszamutogatás, ha azt mondanám hogy azért szar most az orvosok fizetése, mert 10 éve a gyurcsány elkurta, nem kicsit nagyon.
Az hogy azt mondom akkor szar volt a fizetés, most jó, az nem visszamutogatás, legfeljebb roppant kellemetlen így a 2022-es választás elő kampányában a baloldalnak
Éljünk a mába!
Eltelt 11 év és még most is Gyurcsány, Horn.....stb.
-oké, hogy eladták az országot.
De mennyi idő kell még, hogy legyen oktatás, egészségügy, közbiztonság.....Évtizedek?
Vagy meddig akarunk még visszafelé mutogatni?
Elég Medgyesiig és Gyurcsányig.
Horn sem volt a kedvencem, nem értek egyet a politikájával, de akkor még volt értelme a baloldalnak.