Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nem hülye a felesége meg a fia eltartja minek eröltesse meg magát Sajnos nálunk még fordítva van
Óvatosan Négy óra alatt 2 kárász mellettem fogtak 2 pontyot
Ja.
Hát én mert annak idején megvettem az első "nagymotoromat" és kiváncsi voltam mire figyeljek, vagy mit kell tudni róla.
Igazából volt. Én is onnan tudom.
Meg arról is, hogy aztán adott országban ahol felfüggesztették a kutatások szerint még sem veszélyes és oltanak tovább, na ezt meg már az Index nem szokta megírni.
Nem mindenkép van, hogy kikerül
De anya-apa, fatty az igen.
Volt nálunk cég, nem írok nevet, aki helyi, nyilván tudja melyik az.
Kereskedő cég volt, nem jól gazdálkodott és az ügyfelek előlegéből teljesítette a korábbi ügyfelek megrendelését, illetve a nagykereskedő felé is. Szép lassan hatalmas tartozást halmozott fel, köztartozás és magánszemélyek felé is, bank felé nem tudom, de akár.
Aztán egyszer eljött az, hogy nincs tovább, széttárta a kezét, a 3 milliós törzstőkét bebukta személyesen, mellette pár száz misit a máséból. Az embernek volt egy másik vállalkozása is, más profillal. Az első bukott hatalmas összeggel, de a másik céget meg szépen az első telephelyére vitte MAJDNEM változatlan profillal, gondolom, a második cég saját magának adta a telephelyet pénzért az első cégnek, mert azt nem foglalták le.
És a buzija éli világát, míg sok millió ment a füstbe.
A kártalanításról nem tudok. nem nem volt, nem tudok. Hát ezek szűnnének meg az uralkodásom alatt. Nincs kft pár milliós törzstőkével és mondhatni nincs is kényszer a becsületes ténykedésre. élete végéig minden rohadt megkeresett vagyonával felel. Ha elfogy, jön az örökös vagyona.
De nyomonkövethető visszahívható és megszüntethető
...meg ugye a cégautó...
Ellenbennincs vérrögés nem tiltják be felválta tizenöt országba
De legalább nem desztvíz, vagy élő vírus van az ampullában....
Hát hogyne mekkora üzlet
Az nem számit, jováhagyással rendelkezik ergo jó
Pffff.....
Erre már én is gondoltam.
Nem szereti a biciGliseket, a buzikat, a migránsokat, boldogan oltatta magát, csak fideszes lehet
Hiányzott mi?
Mint üveges tótnk a hasraesés
Sokunknak van a vita inkább azon a technológiai eljáráson van, hogy nyerjünk ki gazdaságosan belőlük fehérjét állati takarmánynak
Az vagyok. Még nem regisztráltam, nem tudom mit tegyek.
Most vehetnénk egy csomót - ha volna esze a kormánynak. A birkanép úgyis csak az Origo-t olvassa, ott meg semmi hír nem jelent meg arról, hogy gond volna ezzel a vakcinával.
Teged kinaival kene seggbeoltani, masodszorra olyan nagydarab laposfejuvel kozel a mongol hatarrol.
Hogy nem hadházy zsebébe megy a különbözet
1,750 volt 2005-ben az lc4, az enyém 2001-es így az lehetett kb 1,4-1,5 között
ehhez mérten az 1,2 nem sok
Ha viszont úgy nézed, hogy a jelenlegi a legkisebb rossz, akkor jó kormány ez.
Olyan nincs és nem is volt soha, hogy egy kormány mindenkinek megfeleljen. Nem is lehetséges éppen ezért kár is erre törekedni.
A többségnek pedig jó, erről meg vagyok győződve, de minden, TÉNNYEL ellátott ellenvetést elfogadok.
Musk.
A többit arra írtam hogy miért írogatunk ide.
A Zenekart lassan mindenhol betiltják...
Is.meg a tied ismeg az elözö is.....
Mondjuk gyurcsányt meg antalt simán oszlopra lehetne logatni