Nem vagyunk egyformák. Én évente 4-5 alkalommal adok vért egyáltalán nem zavar a tű. Sőt, élvezem ahogy a karomon érzem a meleg vérem ahogy folyik a csőben. Nézem mindig mikor csapolják.
Nem, egyszerűen nem megyek vervételre. Utoljára kb 10éve voltam, de lehet hogy már 12. Akkor próbálkozott a nő, nekem óráknak tűnt de ez lehet csak pár pillanat volt. Megszólalt, hogy “na miért nem jön ebből?!” Odanéztem, kezdte húzni kifelé és abban a pillanatban egy hatalmas fröccsenéssel megtelt az a fiola, levett még 4-et én meg elájultam. Azóta nem hagyom hogy vért vegyenek.
ez agyi zavar lehet
mert akkor is borsózott a hátam az injekciós tűtől amikor a légpuskába való olajat adagoltam vele
pl egy fogoiszkálót vagy varró tűt bármikor magamba szúrok vagy késsel ollóval műtöm magam
geci kemény vagyok nem félek a vértől, csak ez a tű iszonyat vakamiért megvan
Merre akarsz menni ? Tervezzük együtt mert tervezni jó
Ki is találtam neked. Lecsorogsz a 6-oson hozzánk, kapsz reggelit(2szem háztartásikex mert dagadt vagy) aztán Drávaszabolcsnál nagy nehezen kivergődünk az országból, aztán Szlatinának vesszük az irányt, óvatoskodva mert sok a trafi és drága a büntetés. Atyinánál egy vagány kis kanyargászas, onnan Sziszékig unalmas, Károlyvárosnál rámegyünk a 23-asra és miután mindenki megunja a kanyarokat, kibukunk Senjben, aztán irány délnek a parton
Mit lehet félni a tűtől? Gyerekként még próbáltam kertülni az injekciókat de ma már inkább azt választom mert hamarabb hat. Ráadásul évente egy két vérvétel mindig van.
Ok,csak így nem fogod megtudni,mert kis koncentrációjú fertőzésnél kevés ellenanyag termelődik és ez is ha húzod a vérvételt elenyészik.
Így nem tudjuk meg voltál e vagy nem fertőzött.
A szadomazoban szeretik.
ezt eddig nem is tudtam
mert akkor is borsózott a hátam az injekciós tűtől amikor a légpuskába való olajat adagoltam vele
pl egy fogoiszkálót vagy varró tűt bármikor magamba szúrok vagy késsel ollóval műtöm magam
geci kemény vagyok nem félek a vértől, csak ez a tű iszonyat vakamiért megvan
Ki is találtam neked. Lecsorogsz a 6-oson hozzánk, kapsz reggelit(2szem háztartásikex mert dagadt vagy) aztán Drávaszabolcsnál nagy nehezen kivergődünk az országból, aztán Szlatinának vesszük az irányt, óvatoskodva mert sok a trafi és drága a büntetés. Atyinánál egy vagány kis kanyargászas, onnan Sziszékig unalmas, Károlyvárosnál rámegyünk a 23-asra és miután mindenki megunja a kanyarokat, kibukunk Senjben, aztán irány délnek a parton
nem szabad itt jósolni semmit
Tegnap este tizkor jelenti be a dolgait, igy a holnapi vizsgám törölve
én rettegek a tűtől, a szikétől nem félek de a tűtől nagyon
Nekem az volna jó ha nyárra oké lenne.
Így nem tudjuk meg voltál e vagy nem fertőzött.