Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kucuuuuuu
Ok bemásolom...hogy te disznótor itt a tokás fejeddel és belddel !
Hát hogy nézel te ki szerencsétlen....férfiak szégyene !
Ezért vergődsz itt ,mert élőben senki vagy te selejt !
már akinek igazolás kell csak.......
szóval
a covid oltás egyszerűbb mint a kft alapítás csak egy csöves kell hozzá
az a lényeg oltópontra kell menni nem a háziorvoshoz
asszony most mondja , semmi fényképes igazolványt nem kérnek csak orvosi beutalót
Fosol bemasolni ? Vagy így volt mégis? Elkezdtél anyázni és nem bírod a terhet lufiröfi? ennyire fostos vagy uzsidoboz?
Nem, nem. Azt érzem, hogy mindenbe kapaszkodsz, izzadsz Te kis büdöske, hogy valamit be tudj szólni itt de hát marad az átizzadt pólód és egy felejthető jelentéktelen emberré válsz.
Hülye vagy még trollkodni is másold be ratyirambó... elég ha én látom... kis paraszt köcsög gyerek vagy te, még trollnak is szánalmas, pufimalac
Komolyan ?
Nem a heréd szagát érzed anyukád nyakában ?
Örülj neki, hogy a kis malac kezeivel egyáltalán tud írni
Elfelejtettél nevetős szmájlit rakni
Most várod hogy akik nem látják az én írásomat a segítségedre jöjjenek ?
Szegénykém...félsz ?
De te mindig itt vagy...miért nem mész picit sportolni ,hogy a nagy tokás fejed nézzen ki valahogy !
Jaaa..nem bírsz
Jaj Istenem... nagyon messze vagy, de érződik a büdös izzadtságszagod, ahogy próbálkozol itt a beszólásokkal
Neki azzal is menne
Kis uzsidoboz
Lóval nem tudna a Berki Krisztián büntetőfékezni?
Minden szó másé, nincs egy saját szavad sem.... ki uzsidoboz
Elkezdtél anyázni, majd rám fogtad te dagadt pöcs.... menj vedd el anyám elől a tápot..... a csepeli temetőben fekszik, te paraszt.... a trollkodas egy dolog, de hogy anyázni is kezdesz, az mar másik tészta
Megint más szavaival fogalmazol !
Próbáld meg a saját szókincsedet használni ,még ha rövid is lesz
Családi ékszer a heréd ?
Anyukád a nyakában hordja vagy mi ?
elkezdtél....
Ahol elkezdték anyázni, te igénytelen zsirdiszno nem anyám halálán röhögtem, téged röhögtelek ki
Engem is lerúgott, majdnem vitte a családi ékszereket is. Nagyjából 12éve a combomon a nyoma.
Ló közelébe akkor megyek csak ha szalámiba van töltve.
Most tényleg keressem vissza ,hogy hogy röhögsz anyukád halálán ?
olyat láttam már hogy megkattantak és össze vissza mentek személyzettel a hátukom
Akkor mi a gyanús???
Kifejtenéd???
Vagy ez is titok???
A lóról, mint "közlekedési ""eszköz""-ről" volt szó, a mai közlekedési eszközökhöz képest (autó,motor,stb).
Nem, mint kiképzett harci állat.
Tehát.
Hallottál-e bármikor olyan balesetről, amikor egyik lovas frontálisan nekirohant a másik lovasnak, A-pontból B-pontba való normál közlekedés során? Vagy esetleg, hogy az elől lovagló hirtelen fékezése esetén a hátsó lovas belerohant az elsőbe?