Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

polgári védelemnek van értelme legalább
A katasztrófavédelemnek nem sok
ott a lyukas piros pont
legyen inkább gombelem akkor kevesebb ideig bírja
Ott se
Meg kell hozzá az akksi
Több jó foga van mint nekem.
Minek?
Zoli, neked ilyened van már?
https://www.ikea.com/hu/hu/stores/
Ja, de ott meg a kutya a diktátor.
Majd lesz.
Neked nincs olyanod, csak kertkapun belül
Az en dikraturamban?
Cseréltesd ki......lehet valami bontott sokol rádiot épitettek bele fogni még nem.fog semmit de az adás mér megy
A te véleményed pont annyit számit a diktaturában mint bogyoé.az asztal.alatt
asszony még mindig nem tud oroszul
ez a szputnyik csipp szart se ér
Nem mindegy kire mekkora adag lötyög a moslékos vederből.
Bullshit, de mindegy is, velemenydiktatura van, tehat amit mondok az a tuti, es kesz.
Ha lenne benne valami, akkoris csak pipire, kawara meg a hasonlokra lenne oroszrulett. Az meg nemszamit.
Ennek a fórumnak nem lehet már ártani... tele van idiótákkal. Köztük én is, hogy itt baszom a rezet
Ez a Jani gyerek is egy hülye, amit itt ámokfutott - a múltkor meg belém állt, minden ok nélkül. Azóta én is baszogatom

Mondom, idiótákkal van tele
Erről nem nagyon beszélnek, nyilván nem akarnak pánikot. A beoltott ugyanúgy fertőzhet...
Eddig húzta szegény. Hétvégén meghalt.
No,a ruszkit tuti engedelyezi az EMA,csak meg elhuzzak hogy minnel tobb nyugatit tudjanak elsozni.
Tuti mer en is ezt tennem.

https://m.hvg.hu/gazdasag/2021...
Meg nem csak a súlyos szövődményektől véd, hanem a terjedéstől..
Az esetek nagy részében a beoltott nem is terjeszti tovább a kórokozót, mert olyan gyorsan legyőzi azt, kedvezőtlenebb esetben terjeszthet egy nagyon rövid ideig, nagyon kis mértékben, de sokkal kevésbé, mintha oltás nélkül betegedett volna meg...
Ez hulyeseg.........meg aztmondtam.Pont.
Egyetlen oltás sem ad védettséget, nem úgy van, hogy megáll a vírus 1,5 m-re, mert te be vagy oltva arra jó, hogy enyhe lefolyású legyen a fertőzés és megvédjen a súlyos szövődményektől. Persze, hogy csökken a regisztrált fertőzött, mert nem regisztrálják Adott esetben eszre sem veszik
Engem nem érdekel a tiéd,mit nézegessek rajta?