Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé te a 2. után is inkább rohaggyotthon. Az a biztos.
Az a hülye ázsiai faszi?
szerintem meg múlt évben egy világméretű ingyenes fesztivál sorozatot kellett volna csinálni minden korosztálynak
úgy is sok az ember, legalább fogyott volna meg már mindennek vége lenne
Nyugi van, Bogyó.
2-3-hetente lesztek oltva.
Több szúrás lesz rajtad, mint egy 5 éve aktív heroinfüggő testén
Meg velem
majd mi leszünk itt ketten akinek még marad erre esélye
Ha elfogynak innen a kommentelők azt tudjuk, hogy nem azért lesz mert megsértődtek.
Amikor már csak ketten maradunk több sebből is vérezni fog a dolog Egyrészt az,hogy a többi addigra már exitál
A nagyobb baj még is csak az lesz, hogy veled leszek kénytelen itt beérni
Nekem feleslegesen szól - én magamtól beláttam hogy túlélni ezt a xart csak vakcinával fogom tudni, nem véletlenül regisztráltam már a legelső napokon amikor lehetett. Engem nem kell győzködni.
A propaganda pont neked szol......
végre
Hülyeség !
Nem igaz !
Védettséget már az első után elérsz !
A második oltás csak “emlékeztető “ !
jelenleg csak 1G van
Éééééssss, tényleg itt az 5G chip!
https://index.hu/techtud/2021/...
A propaganda jól hangzik, de a valódi (nem 100%-os, de már elfogadható) védettséget csak a MÁSODIK adag után pár héttel lehet elérni. Abban meg szinte csak az egészségügyi dolgozók, nyugdíjasotthonok lakói, és némi idős részesülhetett. Egy hónap múlva szerintem sokkal jobb lesz a helyzet, én ebben optimista vagyok.
asszony még mindig nem beszél oroszul, ezek valamit elrontottak a csippelés során, vagy itt annyira vidék van hogy nem megy az 5g
itt is van rengeteg oltás, lasan a nép harmada le van oltva
ha a 18 év felettieket nézzük akkor még több
lassan mindenki olt, már alig van más fajta szakrendelés, pl mentem volna reumatológiára aztán azt mondják ebben a hónapban biztos nem lesz rendelés, de a május is jó eséllyel kimarad
akár arra is, mind azt írta hogy egész egyszerű a gyártás
az hogy műanyag zsákot tologat raklapon az ember vagy vakcinát kb teljesen mindegy
Mehetsz gyógyszergyárba targoncásnak.
itt csak az a gong hogy hamarosan teljesen jogfosztott lesz aki nem oltat, így kb elkerülhetetlen lesz hacsak nem valami vidéki tanyán élsz teljesen önnfenntartó módon
bár ha kártya fog kelleni egy foghúzáshoz is akkor nagyjából kikerülhetetlen lesz az oltás
Az angol ellen például aránylag jól véd az AstraZeneca - lásd Nagy-Britanniában szépen szűnik megfele a járvány náluk, pedig ők szinte csak azzal oltanak. De azzal rengeteget.
Aszondod a müanyagrol átállnak az oltoanyagra?
Köszönöm, ez lesz az de már nem találtam sehol
angliai variáns is létezik

nem követem az eseményeket annyira hogy tudjam mi hol merre van
de néha látok olyan főcímet hgy a helyzet mégsem olyan jó már a pfizer is agyal a 3. oltáson
de ha ez ilyen könnyen változik akkor lesz itt oltás hetente-havonta, legalább lesz sok gyár mindenhol lesz munkahely......... meg minden.......
Mutálodás mindig is lesz, a mértéke és a védekezés ellene ami nem mindegy