Szerintem az oroszt igen: annak jelenleg is folyamatban van az EU-s vizsgálata. Ha nem is sok helyen fogják használni, de ha biztonságosnak és hatékonynak találják akkor gondolom el is fogják fogadni utazáshoz.
Ér az, csak aki. a százalékokat nem tudom.mire alapozva osztogatta az oltásoknak az. A kinainak nem adott csak vagy 78%-ot. Biztos nem.kapott részesedést szijjártoéktol.....
Na éppen ebben bízok, hogy nem kell majd kivárnom a 12 hetet az Astrával: szólnak hogy megkaphatom idő előtt a másodikat, ne kelljen már kidobniuk (4-12 hétre lehet adni, a 4-en már túl vagyok).
A Pfizer-re gondolsz?Én február-ban regisztráltam.3hét múlva hívtak mehetek kínai oltásra.Mondtam köszönöm ezt nem kérem.Ujabb 1hét múlva:mehetek szputnik-ra.Köszönöm nem kérem.Még egy hét:mehetek Astráért.Azt sem fogadtam el.3nap múlva:mehetek oltópontra(5km-re) Pfizerért.Lehet hogy nem sok jót gondolt rólam a házidoki,de én már az első alkalommal mondtam neki hogy CSAK Pfizer vagy Moderna,ha nem jut akkor igy jártam.
Bár nem éreztem hogy neheztel emiatt mondta neki kötelessége felajánlani az épp aktuális készletből.
Biztos mindenki emlékszik mikor mondta Cecil néni hogy ne nagyon válogassunk mert a sor végére kerülünk.Hát akkor én kiváltságos vagyok?Nem hinném.Sokan voltunk szombaton...
még mindig nem értem meg hogy egy fullos home office meló mellett miért ment ennyire a vírus hiszti nála
főképp hogy még mindig nem szokott le a dohányzásról
Tuti lefizeti a hatosagot.
nyugat nem érdekel, azok buzik
már kiderült hogy nem sokat ér de lett volna kártya
Bár nem éreztem hogy neheztel emiatt mondta neki kötelessége felajánlani az épp aktuális készletből.
Biztos mindenki emlékszik mikor mondta Cecil néni hogy ne nagyon válogassunk mert a sor végére kerülünk.Hát akkor én kiváltságos vagyok?Nem hinném.Sokan voltunk szombaton...
főképp hogy még mindig nem szokott le a dohányzásról