Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennek valamennyire ellentmond az, hogy a legdurvább, legújabb mutációk (brazil, dél-afrikai) olyan helyekről jönnek, ahol az átoltottság a nullához közelít....
Igen !
Még én is várok ezzel....
Szia!
Átküldtem Viber-en neked azt a cikket.
Elgondolkodtató, az biztos.
És.ami még érdekesebb kérdés, hogy aki átesett a fertözésen az nem kap hosszutávu védettséget de az oltástol igen. Az igazit nem tanulja meg az immunrendszer de a különbözö mechanizmusu oltások.mindegyikét meg igen.....
Volt fenn valahol egy video ahol egy virologus pont azt fejtegette hogy az oltásokkal pont a mutáciok kialakulását fogják elérni és a végén. a szervezet védekezöképessége teljesen alkalmatlanná válik ezek felismerésére és.leküzdésére.
Na de majd kiderül pár honap mulva. ....
Leírom mégegyszer, mert nem értetted meg elsőre.
Barátság kialakul, nem szerzed.
Nincs abba semmi, hogy te monogám vagy.
Nincs rá szükséged, akkor nincs.
Abban sincs semmi baj.

amúgy az a kalocsai kórház olyan mintha 1982-ben lennénk, egyedül a budin a felirat ami 20. századi fejlesztés
nem tudom milyen a többi mert nem voltam kórházba jó rég óta, de a kecskeméti "új" kórház már akkor jobban nézett ki amikor még iskolába jártam
Nincs szükségem hogy itt barátokat kéne szereznem. Mo dtam hogy baj van a szövegértéssel.
annek sosem lesz vége, ezt tudja mindenki
amit senki sem mond (valami miatt ) az az a tény minél hosszabb ideig húzódik a dolog annál több variáns lesz
ha villámgyorsan végigsöpör a népen védekezés nélkül akkor nincs annyi ideje mutálódni
amúgy szerintem ha lesz normális oltási kártya akkor ez úgy lesz a jövőben hogy ballagsz az oltó pontra nyomod a kártyát a géphez és adják a szurit, aztán mint a feltöltőkártyás telefonról már veszi is le a pénzt
nincs ezen semmi meglepő a kuyák oltása már régóta megy és nagyon kifizetődő, az oltóanyag 700ft és 4 ezer amiért beadják
Felőlem te ott és azt szerzel amit akarsz. Így van. Nem írtam így le.
A németek már nagyon mennének.
Ha csak a hazai számokat nézzük , 750 000 igazolt ember van aki elkapta....vagy már több !
Hamarosan eléri a 3 Millió embert a beoltottak száma !
Azt is tudjuk ,hogy sokan tünetmentesen ,vagy enyhe tünetekkel estek át rajta ,ezért nem fordultak orvoshoz .
Erre mondják a tízes szorzót a valós fertőzöttségi adatok mérlegelésénél !
750 000x10=7,5M+3 M beoltott=10,5M
???
Akkor már mindenki védett ?
Bár a 750 ezer lehet csak 650....nem olvastam utána.
De akkor is 9,5M!!!
Hogy van ez ?
Ne sajnáld. Mondtam, nincs rá szükségem.

Szükséged????
Sokat elárul az emberről.
Barát nem szükségből van, te nyomi.
Az kialakul.
Nem írtad így le.
Viszont akkor mire írtad, hogy az gyanús, ha valaki itt szerez barátot?
Ennyire ne legyél hibás!!!!
Azt se tudod mire reagálsz???
Én annyit írtam, hogy valamelyik barátod majd válaszol.
Azt hol olvastad, hogy itt szerzett barátod?
Barátot egyébként mindenhol lehet szerezni.
Miért baj az, hogy itt, vagy találkozón, bárhol????
Idióta ne legyél!
Ne sajnáld. Mondtam, nincs rá szükségem.
Hol írtam olyat hogy itt bárki is rá van szorulva? Igen komoly szövegértési gondjaid vannak.
Mindenestre nagyon sok ésszerü kérdés vetödik fel, amire cdak ugyanazok a dogmatikus és kizérö válaszok jönnek.
Ritka az a virus aminek a mutáciojára is ugyanolyan hatékonyan reagál az oltás után a szervezet.
Nem lehet tudni....
De egy dolgot tudunk !
Hogy a mutálódás nagymértékben az oltások miatt jön létre !
Ezért van erre virológusok között egy szabály ,mégpedig az ,hogy járvány idején nem oltunk !
Az oltás ráveszi a szervezeted arra ,hogy felismerje a vírust és hatástalanítsa !
De ha egy mutáns vírus kerül a szervezetedbe ,lehet az immunrendszered úgy fogja venni ,hogy ezt leszarom...már kinyírtam és nem okozhat gondot !
Miközben a vírus azt tesz veled amit akar...mert nincs védelmed !
Remélem nem így lesz....
Erröl már olvastam pár helyen......
Meg az immunrendszered lehet nem fog védekezni egy mutáns ellen se és beledöglesz !
Olyan nagy összeesküvés elméleteket olvastam itt ,de egyről senki nem beszélt !
Lehet pont az oltás lesz az ,ami miatt sok halott lesz a jövőben ?
Hmmm...
Sajnálom, hogy neked itt nincs.
Nekem van.
Abban mi a gyanús?
Gyanúsabb ha nincs.
Nagyjábol......szerintem az utazással inkább repcsin lesz macerásabb.
Azért mert bebizonyítottad hogy egy buta ember vagy ?
Malactarsoly ,lufimalac ,ratyirambó....ezek milyen szavak ???
Helyesírásilag is helytelen ,de értelmezhetetlen is !
Bár ha nevető szmájlit rakunk utána ,akkor úgy már vicces ?
Bár az anyja halála is vicces neki....
Annyi a lenyeg hogy kevesbb szenvedes,konnyebben atesel rajta es kapsz utazasi engedelyt,meg csoroghet a kassza.
Ne linkelgess ilyeneket,es sosetudjuk meg.
Amugy 150 emberes minta,klikkvadasz cikk.
Nem is értem mit vártál......ja, hogy benyalod amit a média mond? Teljesen logikus.........attol higy azt mondják mindegyik oltás egyformán jo és hatásos minden ellen....a mutáciora hajlamos.virusokkal mindig is baj volt,nem véletlen pl influenza ellen is.minden évben más szérum kell.