Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy okosság.... mindig is mondtak, hogy az oltották uugy fertozodnek és fertoznek, csak nekik enyhék a tuneteik....
Nagy okosság.... az oltás nem véd a fertőzés ellen, csak a tüneteket enyhíti nagymértékben
Ez nem óvoda nyomi.
Szembe jössz az autópályán.
Kb ovis szinten vagy.
Azt hittem felnőttekkel fórumozunk.
Megint a lényeget emelted ki
Vasárnap az asszony motorozni akart, ahogy kisétáltunk a motorhoz, elkezdett esni az eső...
200 km így is lett.
Jászberény nagyon szép város, a PR4-et meg most kezdem igazán megkedvelni, mire szinte totál elkoptattam hátul.
Így van. Ön nyerte a hangszórót.
Ja mikor megy a gyerek oviba, mit szoktunk kérdezni? Kialakult új barátság, vagy úgy hogy szereztél új barátokat? Szerintem mindenki meg tud erősíteni abban hogy a másodikat használjuk.
Vagy hirtelen változik az idő?
TikTok.
Az már egy ujjazásnak (öklözésnek) azért értelmezhető.
Na de a majdnem motorozás olyan, hogy felülsz a motorra, de nem indul, vagy nincs meg a garázskulcs.
kb mint majdnem megdugni a szomszéd lányt
Hogy lehet majdnem motorozni? :D
Majd lép ha úgy gondolja, na meg ha tetszik neki...
Bp.-n kéne gyorsban egy kis albérlet középkorú párnak se gyerek se állat, ha valaki tud ilyet jelezze.
Ezt az egyik háznál fényképeztem javitás alkalmával, szerintem a mostani tulajdonosváltás elött kiadásra volt. A használati utasitás második oldala
a2 jogsija van ettől izmosabb már nem jó hozzá
szóval ha fejleszteni akar elötte jogsi is kell
pedig módja volna rá stadion lenne
Nem gondolnám, hogy a fiad ilyen hosszan tervezne vele.
adventure
nekem tetszik, érezhetőbben nehezebb az lc4-től, nyomaték sincs benne annyi
de egész jól megy még itt a homok sivatagban is, aszfalton meg simábban megy mint az enyém, nem rezeg-vibrál kb semmit sem
ha kibír 20 évet akkor mindenképp jó vétel lesz
Jó a 390es tyúk?
Nagyon tuti az esocuccom.................Ha nalam van.
De akkor nem esik.
én is majdnem mentem de inkább összeszereltem az opelt
locsolgatam bőszen a slaggal úgy néz ki már nem engedi be a vizet
gyerek téblábolt egész nap az új szerzeménnyel
Ma majdnem motoroztam a noje telókkal... de aztán a héten se szerintem.
Igazi ronggyá ázásaim még csak Erdélyben voltak, de jó sok. Itthon egynapos gurulásra el sem indulok ha esőt jósolnak.
Én olyankor lassan szeretek menni - minden cseppjét kiélvezem!