Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem neked ebböl.az összes képkocka meg van lementve
Meghagyom neked
Létod milyen szép szót alkottak ennek a virusnak. a tiszteletére? Még unokáink is.emlegetni fogják és.értelmezni az ady versekkel együtt
Semmi vizuális illusztráció?
Lónak a.faszát
Remélem erre válaszolsz?
Ti akkor nem Budapestre jártok?
Te inkább menjél oltakozni.
Meg hogy hány turistára van szükségük a gazdaságuk helyrebillentéséhez
Ha tele vagy antitesttel és ezt tudod igazolni akkor mehetsz,Horvátokhoz Görögökhöz,jelen állás szerint.
Viszont pont most olvastam hogy minden ország maga döntheti el hogy melyik oltást fogadja el és melyiket nem,ez jobban bekavarhat.
Egyértelmü.......vagyis te oda mehetsz én.meg nem
Tehát nem Horvátba (Erdélybe, Görögbe.... ) megyünk a nyáron hanem focimeccsre?! Bebaszna!
Te hova jársz PAV-ra?
Nem ovis szint,hanem ovis példa.Ismét szövegértési probléma,már nem az első.
Ez nem megmagyarázás,ezek a tények.
De ha már itt tartunk,ugyanilyen hülyeséget beszéltél a PÁV-al kapcsolatban is,mikor írtad hogy minden tűzoltó ugyanoda jár.
Eleve amit itthon nyomtatnak pont semmire se jo. Ha emlékeztek volt.már egy jo pár igazolvány ami.kedvezményekre jogositott ha tagság része vagy de ahogy jött igyanugy el.is.tünt.mert nem foglalkozott.vele.senki.
Bár.most hogy az eb-re minden ülöhelyet el akarnak.adni legalább tudnak teret adni ennek az igazolványnak.
Egy gyógyszerész ismerös.modta ez a nyájimmunitás.a tananyagokban nem létezö dolog. Ez emberi kreálmány, amit mostanában felkaptak magyaráztként arra amit még nem.tudnak magyarázni.
Ez hulyeseg, sehol nem irjak le, csak azt hogy nincs adat.
Amugy izraeli adat van meg csak a teljes oltott nepessegnel ott csokken a regisztralt fertozott.
Nem tudom mi lesz ezzel az igazolvànnyal. Sehol egy szóval sem említik azokat akik igazoltan átestek rajta. Kurvajó lesz ha semmisnek veszik pl a Horvàtok vagy Görögök. Beoltani nem oltathatom magam mert tele vagyok antitesttel, de nem mehetek be hozzájuk
Baszottul fogok örülni ha így lesz...
Remélem csak egy kalap alá veszik az igazoltan átesetteket meg az oltottakat amíg érvényes a dátum a kártyán.
Igen.... ezért is hülyeség a “vedettsegi igazolvány” oltási igazolás max...
Én ismerek olyat aki megkapta a pfizert és nulla az antiteste. Na jó volt, de olyan minimális hogy nullának nevezhetjük. Igaz autoimmun betegségre gyógyszert szed.
Ne süllyedj tovább, és ne add fel ilyen könnyen!
De ez az óvodás példa már nagyon égő.
És ez a folyamatos megmagyarázás is azt mutatja, hogy bizonyítani szeretnél.
Csak ne az ovis szintet!!!!
Légyszíves!
Sehogy
Ugyanez igaz arra is aki átesett a betegségen. Simán visszafertőződik csak enyhe tünetekkel, mint pl egy kis torokfájás.
Akkor hogyan lesz nyájimmunitás? A betegségen átesettek még annyi antitestet sem termelnek, mi t a vakcinával beoltottak.
Na figyelj! Rohadtul lementünk már fingfűrészelésbe.Semmi szükség nincs rá.Valamit rosszul tudtál én meg ezt jeleztem.Ha úgy lenne ahogy mondtad még én is alá támasztottam volna,de ha nem úgy van akkor nem tehetem.El kell fogadnod hogy rosszul tudtad és kész.
Ovis szint?
Mióta ki javítottam a téves infódat azóta mit csinálsz?Engem ekézel,próbálsz úgy feltűntetni mintha nem lennék tűzoltó.
A kérdés,ha helyeseltem volna akkor is így tennél?Gondolom akkor nem.
Ne ez az igazi óvodás szint.
El kell fogadni hogy tévedtél és továbblépni.