irsai
ugyanabból a cefréből lett főzve egy full réz cuccal, és egy hipermodern egylépcsős savállóval( ilyen 1milla+ értékű)
amikor kifőtt a rézfőzős sokkal jobb ízű volt, a saválló is jó volt, de a réz szintekkel jobb ízű volt
pár év állás után a rezes még mindig jó volt, de nem 110%-osan kiválló csak jó
ellenben a savállóban főtt hihetetlen jó cucc lett, annyival jobb lett a rezestől mint előtte fordítva volt
fater összeszedte a fa alól, megmosta, kettévágta kimagozta, ami esetleg rohadt vagy kukacos azt kivágta-kidobta
epert úgy kell csinálni hogy fóliát alá és ahogy potyog úgy dobálni a hordóba
mert ugye az eper a fán terem a szamóca meg nem eper
mondjuk aki szamócából főz az nem normális, magában nem áll meg mert alig van cukor benne, de ha meg teszel cukort a cefrébe szar lesz a pálinka
a birs is elég elbaszott ízű én nem szeretem
szerintem a szilva és az irsai a két legjobb ízű
amúgy ha főzés előtt nem tudod meginni a cefrét akkor abból fos pálinka lesz
Kóstoltam, igyál sokat belőle, én kihagyom. Különben se vagyok nagy sörös, válogathatok. Warsteiner-t kedvelem, csak kevés helyen lehet kapni. Netről szoktam nagy ritkán venni.
Nem mindenki főz fa alól összeszedett rohadt gyümölcsből Haver azt mondja, csak olyat főz ki, amit meg is enne... minden edénye savállóból van. Nagyon figyel a tisztaságra.
Meg ugye a gyümölcstől is függ - szilva olcsó és sokat ad, birs, eper keveset, az eper meg még drága is: abból 20 rugót kér egy literért, szilva 2500-ért van nekem számolva.
Érdekes ez. A páromnak Samsungja van az így fotóz alapból mintha hátulról nézné fordítva van rajta minden. De beállításoknál meg lehet fordítani. Nekem Sony van az rendesen fotóz mintha szemből rendesen néznéd. Nem tudom miért csinálják így....
nem tudom mert tegnap lettek oltva aztán ma egész nap csak a fetrengés van
volt akinek csak fél napig volt hidegrázás
a szomszéd az astrától valami 3 napig volt lázas ha jól emlékszem, de lehet 4 nap volt, az geci szarul érezte magát egy ideig
van egy csomó
most sokat ismertem aki le lett oltva az asszonnyal, meg beszél is velük a nej
ketten alig élnek, hidegrázás, izületi fájdalom, asszonynak csak a feje fáj meg az izületek is egy kicsit
de ez a fejfájás hidegrázás elég soknak van a ruszkitól
legutóbbi aletta pálinka 600 forintos önköltségi árra jött ki, vásárolt szőlővel gázpalackkal főzve
jó minőségű gyümölcs, ugye ezt te sem hiszed el, mint a sió reklám hogy csak a gyümölcs legjavából készült
1500ért nem vásárolt gyümölcsből normálisan elkészítve simán ki leht jönni
a gyerek szülinapja januárban van az asszonyé márciusban, ennyi ideig simán elvolt a fél üveg bor a hűtőben
nem volt panasz rá
Azt tudtad, hogy a Bud eredetileg egy cseh márka, és majd 800 éve főzik? Már az usákok is vagy 150 éve licencelik... bocsi, de ehhez egy Dréhert hasonlítani... 100 éves márka az is, de a szocializmusban "kőbányaiként" eléggé levitték a szintet...
Na, arra az ezeöccázas páleszre is kíváncsi lennék! Jó minőségű gyümölcs + főzés energia ára nem jön ki ennyiből. A 250 Ft-os borra hadd ne mondjak semmit, az ihatónak decije kezdődik itt - na ebből viszont lehet Lidiben kifogni jót 180-200 Ft-os deci áron is.
Felnyitott boron már másnap észre lehet venni, hogy levegőn oxidálódott, a "hónapokig elvan felbontva" is no comment
Sztem kicsit eltér az ízlésünk
Nem elég az oltóanyag még az emberi balfaszságot is be kell kalkulálni