igazad van, de mint látjuk a magáncégek sem..... ott van a Mátrai erőmű esete, amit olcsón odaadtak Lölőnek, majd feltőkésítették állami pénzből, így Lölő kivett több mint 11MRD Ft osztalékot, majd jóval ár felett visszavette az állam, hisz láthatóan nem volt jó helyen magánkézben, az állam jobb gazdája lett mégis
Te tényleg hülye vagy. Ami mindenkié az valójában senkié........te se mentél sose egy gazt kiszedni vagy egy vasdarabot lefesteni a i a nép vagyona volt. Ha ettől lesz gazdája és megőrzi állagát inkább ez legyen mint az enyészetté váljon az a vagyon amit tulajdonképpen leszarsz csak kurva irigy leszel amint nevesitett gazdája van.
Meglepődnék, ha ezek közül bármennyi is a te pénzed lenne lett volna, vagy akésőbbiekben bármi hasznod származna belőle. Maradsz kispénzért dolgozó mindentől félő robot.
amúgy az állami tulajdonnak addig volt értelme amíg az állam fenn is bírta tartani az állami cégei bevételeiből
ezt azért láttuk hogy nem működik
tőlem jobban senki sem utálja a geci maszekokat de még én is azt mondom az állami tulajdonok-cégek sosem lesznek életképesek
úgy gondolom mi ehhez kurvára nem értünk, szóval nem is kell evvel foglalkozni
biztos van pár okos ember aki kiagyalta hogy járunk jobban, ha nő az adósság vagy itt teljesen megáll az élet
csak a szomszédos romániát kell alapul venni ahol bár a régi rendszerben nem volt államadósság a nép éhezett: jegyre kapta a kaját még a 70e évek végén is, 30 ember állt sorba napi-heti15 kiló húsért a hentesnél, az erdőről mezőről úgy kizabálták az állatokat hogy még a kétezres évek elején is alig lehetett mozgást vagy madárhangot hallani
plusz minden téren infrastruktúra már szinte nem is létezett
pl este 10 után már a villany is el volt zárva
stbstb
úgy gondolom ezt itt senki sem akarná
A magyar állam ("a magyar nép", azaz mindannyiunk) vagyona volt, most meg ingyen odaadják bizonyos magánembereknek. Mi ez, ha nem különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés?
szerintem ebből egy dolog se volt se az enyém se a tiéd
az hogy pl egy kastély vagy egy erdő nem az államé vagy szent miaaszonyunk egyházé, hanem kiss józsef bársonyegeresi lakosé semmin se változtat
ezt azért láttuk hogy nem működik
tőlem jobban senki sem utálja a geci maszekokat de még én is azt mondom az állami tulajdonok-cégek sosem lesznek életképesek
Az evszazad uzlete.
Ezért nem szabad fényezni egyiket sem!!!
Hulyebb vagy mint gondoltam.
biztos van pár okos ember aki kiagyalta hogy járunk jobban, ha nő az adósság vagy itt teljesen megáll az élet
csak a szomszédos romániát kell alapul venni ahol bár a régi rendszerben nem volt államadósság a nép éhezett: jegyre kapta a kaját még a 70e évek végén is, 30 ember állt sorba napi-heti15 kiló húsért a hentesnél, az erdőről mezőről úgy kizabálták az állatokat hogy még a kétezres évek elején is alig lehetett mozgást vagy madárhangot hallani
plusz minden téren infrastruktúra már szinte nem is létezett
pl este 10 után már a villany is el volt zárva
stbstb
úgy gondolom ezt itt senki sem akarná
Gondolj a privatizációs ámokfutásra!
az hogy pl egy kastély vagy egy erdő nem az államé vagy szent miaaszonyunk egyházé, hanem kiss józsef bársonyegeresi lakosé semmin se változtat
Egyik oldalnak sem szabad hinni!
Én legalábbis ezeket elengedem.
Úgy ahogy ezzel sem:
https://nepszava.hu/3105565_cs...
https://www.facebook.com/szamo...
https://szamokadatok.hu/Post/3...
A te pénzedet is ellopják, nem csak az "enyémet".