Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs,de a múltkor hirdetted az igét hogy te mindent törvényesen csinálsz,szóval ebből gondoltam hogy talán törvénytelenül a telefont sem fogadnád el.
De biztos lehetsz benne hogy ki fognak.
Fogalmad sincs róla
Meg idén nem sikerült
Így van vagy nem így van.Kapnál telefont ha a kormány azt törvénytelenné tenné?Szerintem nem.
Abban az esetben ha ők kiközvetítenek valahova és azt te nem fogadod el.
Igen, cel volt a rajtautes.
Ilyen fasságokkal zavarod meg ezt a szépreményű rögeszmecserét!
Motorozzatok mar bazeg.
Ezt a hülyeséget
de,mert ha azt mondaná hogy nyilvános lefejezés jár azért ha ajándékba adsz és kapsz egy telefont,akkor nem kapnál te sem.Szóval de,van hozzá köze.
A lónak a faszát!
Legfeljebb 90 napig, és maximum a mindenkori minimálbér összegét: https://nfsz.munka.hu/cikk/78/...
A lofaszt semmi köze nem volt régen se most se
Lenyegtelen aprosag.
En mindennap varom lölöt hogy vegye mar meg a bizniszemet, oszt mar szaladnek is portugaliaba csovesnek.............. De nem gyün az istennek se.
ők hagyják hogy legyen lehetőséged kapni bárkitől bármit.
Hat nem tőlük
De megkapad bazz.
Az is ha megengedem
Annak semmi köze ezekhez sem
A főni is leszophat?
De ajandek iphone-t igen.
Na ne legyetek ennyire álszentek én a 2008-ás válság alatt sem kaptam semmilyen segítséget, most sem egy fillér támogatást sem.... nekem az akkoriak és a mostaniak is pont ugyanolyan buzik persze adót mar fizettem idén is sok milliót úgyhogy nyugodtan leszophat minden kormány
de azt is a fideszre fogja fogni.
Nem,ledolgozott évek után 30 nap addig míg nem találnak munkát. rohadtul nem mindegy.
Bogyo ilyen eletvitel mellett nem eri meg a nyuggert.
Sodort cigi ketpofara, petpalackos argus, remeg a virusstressztol az asztal alatt, nyugatifenyt olvas............
Eselytelen.