Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azzal nem túl jól Úgy néz ki egyenlőre az ingatlan jobban jövedelmez Ha minden jól alakul ebben első 4 hónapban kiveszek annyi pénzt belőle mint a rongyos biszniszből 1 év alatt amikor csúcson járt. Aztán ez olyan mint a kutya vacsorája Nagyon nézni kell a lehetőségeket mert nem minden hónapban jön szembe pl ebben a hónapban pl. még nem sikerült se egy házat se egy lakást venni amiben lett volna potenciál A múltkor is vettem egy házat egy putritelep mellett egy megyeszékhelyen szó szerint szaré hugyé egy lakótelepi lakás árának a feléért. Aztán egész el voltam keseredve, hogy talán ezt mégsem kellett volna még a végén bukok rajta Aztán sorban állnak érte a csok-os cigányok Azon marad egy 3 forint pedig attól tartottam egy kicsit Néha sikerül olyat is venni amit megtartok albizni. Szaporítani akarom a bázis lakások számát is nem csak eladásra venni.
ez nem demagógiha hanem eredmény
ha te egy állami cég vezetője vagy és megkapod a fizetésed, leszarod hogy fejlődik az a cég vagy helybenjár vagy épp szépen lassan elsorvad
mivel nem vagy érdekelt a minél nagyobb bevételben
de a munkásoknak is kb annyi a motovációja hogy ott legyen
kb mint a közmunka ha 2 méter árkot kaszál le akkor is annyi a fizetése mint amikor 2km árokkal végez

szóval nem a haszonnal vagy bármivel van baj hanem a nemtörődömséggel
szokjál rá a dohányzásra majd el megy a jó szaglásod, meg lehet fogysz is néhány kilót
ez a legnagyobb hülyeség. Ez egy berögzött hülye demagógia a 90-es előtti időkből, hogy az állam nem lehet jó gazda Az állam lehet a legjobb gazda. De az államnak bőven elég a stratégiai ágazatok tulajdonlása. Azt non profitként kell működtetni. Akkor lesz mindenkié. Miért nem bírná fenntartani? Ha egy gazdasági társaság haszonnal fenn tudja tartani akkor az állam is fenn tudja tartani haszon nélkül nem? Alapvetően maga az állam is egy gazdasági társaság Csak jó esetben a megtermelt haszon (ha szükségszerűen keletkezik) a bűdzsét vastagítja nem lölő zsebét. Ha nincs haszon akkor sincs baj mert az is a lakosság pénze abból kifolyólag, hogy olcsóbb
Hogyállsz a rongyosbiznisszel?
Mer lassan te leszel a kisterségi ingatlancápa.
ez inkább a sikkasztás fogalmát meríti ki. Az összes mint börtönbevaló rabló gazember
ugyan nem engem kérdeztél De pl. én simán letagadtam volna az egészet (egyébként sincs akkora probléma ami indokolja az egész világgazdaság teljes megbénítását)
Nem zárattam volna be senkit és semmit. Nem köteleztem volna az embereket maszkhasználatra és feleslegesen nem riogattam volna. Tessenek menni moziba, étteremben és bevásárló helyekre Semmi probléma nincs itt és nincs is semmi látnivaló Legfeljebb annyit mondtam volna ami jelenleg egyébként is igaz, hogy van egy elhúzódó járvány ami annyiban nyilvánul meg, hogy az esetek nagyobb százaléka szorul kórházi ellátásra mint általában. A halálozási számok tekintetében pont ugyanitt tartanánk Nincs szignifikáns különbség az előző évekhez mérten.
Legfeljebb most 50 ezer vállalkozással több lenne aki termelné az állami bevételeket akik kidőltek az elmúlt 1 év alatt és kb. 1 millióval többen vennék fel a fizetésüket a hónap elején akik most kb. fényevésből élnek a válsághiszti kitörése óta.
Nem kell neked,eheti bogyó is,csak valaki egye,lábon nem kell fagyasztva tárolni hogy ne rohadjon meg,argentinában meg nem olyan mint itt hogy istállóban vannak,hanem fulltime kinn legelnek.
szóval ha megeszek egy tonna marhát akkor lelkiismeretfurdalés nélkül meg lehet venni a bőrruhát
egyszer volt egy olasz bőrkabátom, de nem jött be az érzés mert bőrszagú volt, elég érzékeny a szaglásom aztán zavart
gyors el is lett adva, pedig nem volt olcsó amikor anyám ilyen 5-6 ezret keresett 20 ezer volt a kabát
A tehenek soha nem "csak" a bőrükért halnak meg.
Alapvetően a hús amiért tenyésztik őket,de minden részüket így a bőrt is felhasználják.
Alapvető trend hogy arentinában csökken a marhahús fogyasztás az meglátszik az olasz bőrfeldolgozó árain is.
ez igaz
nem is volt még bőr cuccom, minek haljon meg emiatt 3 tehén hogy nekem legyen egy öltözék bőrruhám
szövet most is van, csak nem férek bele, ha hideg van akkor szokta a gyerek felvenni a másikra
Asse motoros bőrruha.
most egy usákos katonai szettben nyomom, az nagyon kényelmes a hasamon passzos de nem feszül
nagyon strapabíró cucc, ágak-bogak-hempergésem meg sem látszanak rajta
150 kilonál semmi nem kényelmes.

Itt van egy hozzád hasonlo kaliberü emberke,az is bepréselte magát egy mugenbe.
Bár tuti nem konfekció.

http://youtu.be/4frU-t_SRIY;t=18s
Jobb mint a polifoam ami benne van.
Annyiban különbözik hogy nem ér le a seggcsontodig.
És jo pont hogy van,nem kell megvennem.
én ezeket kidobálni szoktam az első út előtt, nem kényelmes aztán ha nem kényelmes nekem nem kell
és az jó?
Csak fotelmotorozom.Begyomoszoltem az ürgebőrbe a forcefieldet.
majdnem beszopott az oltási mutatványom de kivágtam magam
nemrég hívtak hogy holnap jelenjek meg itt helyben moderna oltásra, kb 1 másodperc kellett kitalálni ez nekem miért nem jó
megyünk ukránokhoz-oroszokhoz motoros túrára és ott a szputnyik egy jó pont
ellenben jövő héten nem küldenek kalocsára, hanem jó eséllyel jövő hónap legelején
itt se a gázszerelő a hibás hanem aki eladta-tőkésítette-visszavette
na azokat kellene a dunába lőni
de ez nem újkori dolog, volt hajdanán tocsik márta is meg még többszás hozzá hasonló
délután ha nem esik viszem műszakira, ebben ki is merül mert szar idő van és egyébként sincs időm rá
Faszé nem motoroztok?
Megyek is!
Hihetetlen, mennyi problémát gerjesztesz magadnak....eregy rajzolni.
....és még mennyit költhetünk rá, mire bezárjuk, rekultiváljuk, munkát keresünk az ott dolgozó többezer embernek.