Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most pont olyat hoztam, majd kiderül mi pénz , nem tudtam kifizetni mert most kapták és még nem volt beárazva.
Nálam mindjárt a bejövő vizre van kötve, + van egy leágazás a konyhai 3 utas csaptelepre ami nincs lágyítva, a kazánnál nem lesz gond mert van + tároló így ugyan azt a vizet melegíti csőkígyóban.
Végre egyszer egyet tudok érteni, illetve már a múltkor is volt valami.
Bocs a hibákért de vezetek...
Tudod van akinek van esze ,nem ilyen birka mint ti !
Olyan kockázati tényezők nem tiszták ,amik miatt egy normális ember nem adatja be magának ezt a valamit !
Sorolok pár dolgot...
A mellékhatások hosszútávú hatása nem ismeretes !
Ez lehet idegrendszeri probléma ,cukor ,immunrendszer inaktivitás ,rossz indulatú szövődmények és még sok minden !
Nem beszélve arról ,hogy pl a Kínai vakcinánál sok esetben nincs immunválasz ,magyarul nem alakul ki védelem .
De azt sem tudja senki ,hogy pontosan meddig védenek !
Illetve rengeteg “átesett” embernél kialakult cukorbetegség ,ami arra enged következtetni ,hogy az oltottaknál is előfordulhat !
A másik probléma !
Mi ellen védenek ?
Itt van a szomszédban pl az Indiai dupla mutáns....Magyarországra is elér ,hetek kérdése !
Mivel a brit és a kínai vírust kiírtjuk az oltásokkal ,így az indiai verzió szabad teret kap...ami ellen nem védenek a mostani szarok !
Persze majd lehet kapni harmadik módosított oltást ,de mire azt megkapjátok már itt lesz még 5 mutáns...a végén meg semmi nem fog védeni és meghal a lakosság nagy része !
Miért ?
Mert pandémia idején nem oltunk !
Miért nem ?
Mert a vírus mutálódni fog...és ez baj...nagy baj !
Oltottsági bizonyítvány mire jó ?
Hisz a Kínai után 50%-ban nincs antitest ,amivel a védettséget mérik és ez alapján adják .
De mivel téged beoltottak megkapod a semmire !
Ugyanakkor nem elég semmire ,mert ugyan úgy kell PCR teszt ha külföldre mész !
De ha PCR teszted ,akkor azzal is mehetsz igazolvány nélkül !
Bár Cecília szerint az antitest nem jelent semmit ,de ez nem igaz !
Adják vissza azoknak a pénzüket azoknak ,akik megcsináltatták laborokban ezeket a teszteket ha nem ér semmit !
Úgyhogy lehet oltakozni ,de a vírus így mindig előttünk jár !
Az immunrendszer meg nem játék...nem éri meg játszani vele ,mert a végén nehogy ne működjön mikor szükség lenne rá !
Tudom tudom...sok oltást kapunk életünk során ,de ezeket ne keverjük össze a mostaniakkal ,hisz több évtizedes munka van mögöttük és biztonságosak !
Bár még ezeknél is előfordul bénulás ,szövődmény vagy halál...pedig nem fél év alatt dobták össze !
Én nagyon bízom benne hogy a mostani oltások megfelelőek és biztonságosak ,de ez nem most fog kiderülni...
Főleg hogy a "baloldali" propaganda kizárólag az Aliexpresszes kínai vakcina alkalmazása ellen szól. Amit ilyen "szakértők" hagytak jóvá: https://index.hu/belfold/2021/...

Más: https://index.hu/belfold/2021/...
Mindenkinek saját felelőssége.
Ahogy te is eldöntötted, mindenki eldönti, hogy oltakozik vagy sem.
Kár ebből politikát csinálni.
Gondolom te sem a baloldali propaganda miatt nem oltatsz?
ezen gondolkoztam hogy lehet még nem oltott nyugger amikor már a 40 év akatti nem krónikus betegeket is oltanak már
nem vagyok oltás párti de ha már van rá lehetőség és orvosilag bizonyított hogy ők mindenképp jobban járnak és nem oltatják magukat akor itt már tényleg nem lehet mit tenni
de azért orbán a geci ha meghal a nyugger senki más csakis az orbán
Sok minden történik pedig !
Vakcina ,kutya ,Kínából rendelek ,politika ,ki az igazi tűzoltó ...stb...stb
Borzalmasan szánalmas emberek gyülekezete ez !
Megérte kormányt váltani.
kár hogy nem élünk olyan sokáig hogy eljöjjön az a pillanat bogyó életében akikor rájön mindenki geci aki kormányoz
úgy tűnik neki nem volt elég 30 év ahhoz hogy rájöjjön egyik se értünk van
Azt persze nem említi a cikk, hogy az oltatlan nyuggerből azért van még sok, mert ők a dk lelkes hívei, és hallgattak ferijük oltás ellenes propagandájára de persze ha elpatkolnak, az a kormány hibája lesz
...de ha erővel kötelezően leoltanák őket, akkor klárika az ejuban diktatúráról meg emberi jogok semmibe vételéről fröcsögne... hiába, tudnak ezek a libsik
20 utas a két vonaton összesen mentek volna inkább überrel, nem két szerelvényt tologatni a kedvükért
Dehogy is. Bogyó részt vett ezen a képzésen
http://youtu.be/-McBzO_oDw0
amúgy az a bányászos szerencsétlenes hasonlat jó csak a vírus esetében fordítva igaz
a cukorbetegségben elhunytak számához kell adni a cukorbeteg elhunyt bányászokat, hiszen meghaltak és cukor betegek voltak....

így lehet a sok idióta hasonlattal megvezetni a népet, és a bogyó félék beveszik
egyszer gyors végigfutottam, de megteszem mégegyszer mert túl sok minden van benne
az a véleményem hogy a valóságtartama nagyon magas, de azért kormány ellenes propaganda a javából
látszik hogy nem kevés időt és energiát feltettek bele
Bogyo masszon vissza az asztal ala.
Bogyó mindig csak azt és úgy emeli ki hogy az ő nézeteinek megfeleljen.
lehet hogy kovidos volt a traktor vezetője,akkor pedig......
Azt azert elfelejtik kozolni a haladok es te is hogy egy jarvan kozepen a mortalitas csak reszadat, mert mindenhol maskor tetozik, nem egy idopillanatban.
Igy ez kurvara nem mond semmit.
Majd ha mindenhol lecseng lehet hasonlitgatni.
Még nem zárult le a vizsgálat
Elég is annyi.......
Gondolom,egyszer.
Előre intek (köszönök) mindegyiknek aki szembe jön, de nem szoktam leállni "dumcsizni" senkivel sem. Ilyen hülye f@sz vagyok, na, emberkerülő.