Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt olvastam többször, hogy a libsik miatt van ez a tétovázás az emberekben az oltással kapcsolatban.
Bogyót is többször lehurrogták emiatt
Akkor megnyugodtam, hogy te is, mint sok más is, saját felelősségedre döntöttél így, nem a DK propaganda miatt.
Párszor már leírtam, nem vagyok virusszkeptikus és oltásellenes sem. Aki kéri kéri, aki nem az nem. Én nem kérem mert magam részéről nem érzem szükségét.
Rám nem hat egy propaganda sem. De egyiket sem.
pl az orosszal is így jártunk.... nem jött meg az igért mennyiség....
ezt értem
de
a lesz az elég tág fogalom, az még közel sem van bárki igéri
ha várunk a nyugati cuccra akkor meg az a baj hogy nem tett semmit a kormány hogy minél előbb oltsunk
mert az egy hónap lehet kettő is meg akár 10 is
mintha jártunk volna így hogy nem jött amit igértek
Egy hónapon belül annyi nyugati, bevizsgált vakcina lesz az országban, hogy egyszerűen nem lesz kinek beadni, elfogynak a regisztráltak. Az "oltási kedv / oltási hajlandóság" nem kis részben a kormány ködösítéseinek, a bevizsgálatlan kínai vakcina erőltetésének köszönhető. Ha jó a kínai vakcina, ha nem.
a kínai leszarja európát, merő jófejségből kaptunk, mert amit ide hoztak simán eladja 1 órán belül máshol
azért nem engedélyezteti mert mint írtam leszarja az eu-t mit csinál és miért
nyugaton minden szar ami keleti, legyen az bármi is
Kiderül.
Nem értem, mit vagytok úgy oda: egy "rendes" Fidesz-szavazó szó nélkül beadatja magának a kínait, a többieknek így bőven jut Pfizer, Moderna vagy éppen a rettegett Astra.
Problem solved.
Ő siman csak oltasellenes virusszkeptikus.
Ez óriási
mondjuk nem is értem mit sírnak, havi 48e Ft-ból meg lehet élni..... aki ettől többet visz haza, az kussoljon, de iziben....
Te választottál már, melyiket adatod be?
Vagy a baloldali propaganda rád is hatott?
Te hulye vagy csak nem forogsz,vagy tirekt kussolsz a betiktasi beadvanyrol a szputnyik v eseteben.
https://magyarnemzet.hu/belfol...
Neked jó lesz.
Az Astra ellen mindenütt prüszköltek, még itthon a legkevésbé. A kínairól meg - azon kívül, hogy kiderült, az első adagja guriga taknyot sem ér, de oltási igazolvány már jár érte - ne is beszáljünk, annak soha, sehol nem lesz IGAZOLT engedélye (a gyártó nem is kért rá). Az orosz az más tészta, abból lehet még valami, ők legalább be merték adni vizsgálatra, engedélyezésre az EU-hoz. Tényleg, mi hír a Szputnyik EU-s vizsgálatának jelenlegi állapotáról?
És erre mit oltassanak ?
Meg az orosz, meg korábban még a Pfizer ellen is, meg néha az Astra, de kb. mindegyik ellen volt hüppögés, csak ugye az már védhetetlen, ha Brüsszelben is azzal oltanak.
Aki válogat (vagy nem kaphat mást) az oltások között azok lassabban haladnak.
Aki nem válogat azt oltják.
Én ezt használom, nekem bevált.
Ezért is mertem ajánlani.
Egyéni hülyeség.
Csak politikát csinálnak belőle.
ezt értem de akkor miért a kormány hibája?
mert ugye a halott csak a kirmány hibája lehet
ha én meghalok az az én saját hülyeségem miatt van, semmi köze ehhez semmilyen szervnek
esetleg a pártatlan orvosi szakvélemény (hiánya) közrejátszik, de inkább egyéni hülyeség