Üzenőfal

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de évek óta minden lakásban kötelező a fi-relé, nem? Amikor én 7-8 éve bővíttettem 16-ról 32 amperre, addig szóba sem álltak velem, amíg be nem szereltem. Ha már villanyászkodtam, akkor beépítettem egy C-osztályú túlfeszültség-védőt is.
Agyonig van öntve műgyantával. De több házban már alapból van központi AVK, az újabbakban illetve felújitottakban eleve kötelező. Tavalyig a dugalj áramkörökre, most meg már az összesre.
Persze,nyilván az ezer forintos kütyüre még rá fog jönni fix 8000.
Jó sok szivattyút látok mostanában aztán egyik előtt sincs fi relé
Hihetetlen kevés esély van arra hogy "rázzon" pl egy mosogatógép esélyesebb erre
Nem olvastam csak 3500 és 5-6ezerről szállító függvényében. De olyat is olvastam hogy mivel online magadnak intézed igy csak az áfa lesz. Remélem a kinaiak beüzemelnek pár raktárat az eu területén.
A fix nyolcezer forint ügyintézési díj tételenként, na az lesz a fájdalmas dolog júliustól.
Na hát aztán az 13 dollárnál marha nagy összeg.
Ezért írtam a minap, hogy aki egy teljesen új technikát vásárol, nem utolsó dolog kérdeznie.
Nem hinnem, hogy ez bárkinek is eszébe jutna neki meg fogalma sincs róla miről beszélsz
Ahogy eddig levágom rólad, tutira nem raktál a szivattyú elé egy FI-relét.
Végül is, ha te leengedésig felé sem mész, akkor bajod nem lehet belőle.
Minnel elobb vedd, jon az afa es a kezelesi dij.
Szerintem jó, de még nem mentem vele, csak itthon beszereltem. Kell majd elé egy polárszűrő (a tükröződések eltüntetése miatt), de létezik gyáriba is: https://www.aliexpress.com/ite...
Az már a "modernkori" verzió volt.
Akor most jo a kamera vagy nem?
Oda Cd kell a radar ellen, nem?
meg rózsafüzér a belső visszapillantóra
Fotófeltöltés és szerkesztés megújult. Folyt. köv.
Hú, ha lenne az a klasszik tacskóféle ami hajdanán apám Ladájában volt 40 éve, azzal bepróbálkoznék! Guglin néztem, de egyik sem hasonlít rá....
Meg rókafarok kulcstartó a slusszkulcsra.
mit találsz még ki abba a picsányi autóba? Fér még bele valami? Megveszel egy alap autót azt televágod haszontalan kínai kütyükkel
Ilyet a 20 éves gyerekek csinálnak nem a vén faszok Koppánykipuf, verseny pedál, hella ködlámpa, figurás váltógomb, szélterelő, bólogatós kutya meg van már
Megjött a fedélzeti kamera a kocsiba, nagyon kellemesen töltöttem vele az estét:

Hogy útálom én ezt!

Elsőre felraktam az antisztatikus fóliával, ahogy a használati utasítása írja: kb. 5 perc múlva (még a kábelt igazgattam a kárpitozás alá...) leszédült mindenestől, fóliástól.

Berágtam, akkor legyen fólia nélkül: sikerült feltenni, le se lehetne robbantani a helyéről (a már használt ragaccsal), viszont sikerült - idegességemben - másodjára rossz helyre rakni: a kocsi saját kamerájának burkolata durván belóg a képbe. A ragacs nem enged, ez már örökre így marad.
Kábel nagyon kulturáltan elvezetve, a szivargyújtó aljzatig. Stimmel.

Lássuk a képminőséget: azonnal feltűnt, hogy a lapos szögben álló szélvédőn tükröződik az egész műszerfal (Clio 5), de úgy kb. elviselhetetlen mértékben: tiszta becsillogás, vonalak, zavaros "köd" az egész képen. Egy káosz. Seráfütty, fotós volnék vagy mifene, majd szerzünk rá polárszűrőt (egy nagyot oda próbálva a lencse elé, határozottan javult a dolog - menni fog ez!) . Nem tudom hol lehetne venni erre való méretűt (magyarul a Földön létező legkisebbet...).

Akkor hajrá, itt álltó helyemben a fészer alatt csináltattam vele pár percnyi videót. Nézzük meg pc-n, hogy milyen a végeredmény. Egy rohadt kártyaolvasót nem találtam itthon, így - az egyébként csak nagyon néha használt - lapitopiban tudtam csak lementeni a kártyát. Feladat: kártyaolvasó vásárlása.... Majd, egyszer, nem most.

Segond, a lapitopin nem tudtam ezeket az MP4-eket megnézni, mert valami kodeket hiányol a szerencsétlen Windows. A lapitopin persze ilyesmi nincs, na de majd az asztalin. No problem, SD-card tartalma copy pendrájvra, így - régi módi, mondhatni hagyományos "adatátvitellel" - átkerültek végre az asztali gépemre a fájlok.

Ott van kodek (VLC-Player), van örülés!

A 70mai androidos alkalmazással is elp*csöltem egy darabig, a maradék hajam is kihullott tőle. Kb. ez az az app, amit soha az életben nem fogok használni....

Mára ennyi!
ha nem szerzek egy lézer kardot akkor elég lassú, véres és fárasztó lenne még egy falkánál is nem az összesnél
Amiért te sem
miért nem?
drótkerítésre jó lenne árnyéklónak a cigó tekintetek ellen, csak 1.5 méters a drót azán fölötte is belátnak
mindegyiknek meg csak nem vághatom el közvetlen térd alatt a lábát