hogy a francba nem tolnak le a kamionok az útról? Nem zavar amikor a seggedbe áll 10 cm-re azt nyomja a légkürtöt????
Ha gyorsabban megyünk (mert gyorsabban akarunk menni...) akkor legyen pénz az évi egy-két 30-60 ezres csekkre is.
Nem csak a sebbességre gondolok
pl. kecsón tudnék neked belvárosi főúton olyan gyalogátkelő helyet mutatni ahol ha az első autós betartaná a kerszben írottakat akkor gyakorlatilag reggel fél 8-tól du. fél 7-ig ott állhatna ott, a kocsisor vége meg kiskőrösig érne
A vita onnan pattant ki, hogy van aki azt mondja, hogy azért mérnek sebességet, hogy pénzt tudjanak behajtani(ezen az állásponton vagyok én is) van aki meg azt, hogy kevesebb legyen a baleset. Nos a helyzet az, hogy nem kevesebb hanem több a baleset, a lopva, bújva-kúszva történő seb.hat ellenőrzés csak a költségvetésnél érte el a célját a baleseti statisztikákban nem
Ha országúton mennél 70-80-nal, akkor nem a tájból látnál többet, hanem a visszapillantó tükörből. Engem legalábbis a kis 125-ösön pont az frusztrált, amit Pipi írt: a seggemben a kamion menne (90-nel), és meg nem bírok, mert szemből fúj a szél, vagy éppen van egy picike emelkedő. Nyomja a légkürtöt, vagy beletol az árokba mert akkor önti el a sz@r az agyát és kezd az előzésembe, amikor éppen jönnek szemből is. Engem rohadtul zavart, néha szabályosan halálfélelmem volt a lassú motorkán.
Kizárólag ezért váltottam az imádott kis 125-ösömről a GéeSöccázra. A forgalom ritmusát bármikor röhögve tudom tartani, ha tömörülés van, akkor simán ott tudom hagyni a bandát, utána meg mehetek a számomra kényelmes tempóval tovább. Nagyon ritkán "száguldozom. Autóval dettó.