Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

110 kilométerre egy hálózati töltő 5 óra alatt simán feltölt
A mostani fizet 30ft/km-t az előző 18-at, de csak sokára persze egyik sem elég mert a 6l/100km 3500 tehát 35 ft körül van, de a céges áram főleg ha mondjuk a 8 óra munka alatt folyamatosan tölti akkor azzal nem csak a melóbajárást finanazírozza hanem minden más utat is.
Akkor fizesse a munkábajárási hozzájárulást az isten barma.
Melyikbe? Amelyikben nincs delej? Új a log park és gondolom kötelező volt töltőket kiépíteni,de áram egyikben sincs hizs nehogy már a dolgozó még ingyé járjon be, nekem van behajtásim a parkba az új beo-nak köszönhetően, de tilos bármit is hálózatra dugni ami nem céges. Fura elképzelésetek van arról inivel, hogy egy cégnél mit lehet és mit nem, előző cégnél 2 kolléga a villanybringáját töltötte a portásfülkénél míg észre nem vette a főnök, utána a parkolóba sem állhattak be és megtiltottak minden ilyesmit. Kevés cégről (1 sem) hallottam ahol a melósnak szabad lett volna bármi ilyesmi.
ezért kell a villanyautó.Az bármelyik irányba elvisz ingyen 😅
Az tuti qrvaisten már próbaidőt úgy kezdeném, hogy dugnám a céges konnektorba a töltőt(meghajlós)
tudom(meghajlós) A matek nem a barátod(kezeit széttáró) 😅
https://www.facebook.com/share/r/1CnH8aKiRq/
De, nekem igen, na jó mégegyszer: szar nem kéne, ha lehet új akár kínai is, de tudjon 350-400 körül ez úgy 8-12 ha használt is van, hozzá a szigetes balhé ami jó lenne ha télen is töltené a fene tudja, de talán meg lenne 4-5-ből ez így 12-15 körül mocorogna, na most rendesen már csak 2 évig tervezek dolgozni utána már csak ímmel ámmal és ezalatt vastagon számolva is 2-2.5 milla megy el üa.-ra. A karbanartást nem nézem mert a villany sem megy el hozzányúlás nélkül. Hát ez a matek az ami nekem nem jön ki akkor sem ha a szigetet nem venném meg és a hálózatból tölteném mert akkor a mostani 3500ft/100km-hez képest alig valamivel a fele alatt lenne az üa. akkor meg végképp nem jön ki a matek amihez mint tanult fórumtársunk rámutatott nem értek ja és még annyi, hogy semmi sem biztos, épp most váltottam melóhelyet ami ugyanott van mint az előző, de próbaidő alatt is simán kivághatnak és akkor lehet, hogy a közelben lesz a következő, ki tudja? A jövőt még 1 napra sem látom előre biztosan.
Pedig lehet nem lenne hülyeség
Matek, tudod.......még mindig, de újraszámolni itt értelmetlen.
😅 nem volt szó melyik irányba jársz az ágyú mellől 😅
de vehetne egy napelemről tölthető villanyautót is 😅
az ábra azt mutatja, hogy neked kivették az agyadat 😅 2011 januárban a hiteltartozás 2,9 millió 2023 márciusában meg 3,1 millió na szerinted itt mit mivel kell hasonlítani? 🤣
🤣
Az fasza lenne ha kecsón bérelnék mert akkor még 70km-el többet kéne mennem naponta. 😆
Jó nagy hülye is volt a takarékszövetkezet, ahol a kamatmarzs nulla volt.
Hát a anyák-apák ezért maradnak a nyuggerlerakatokban, a szerencsétlen pulya meg minden évben új barátokat kell keressen.
Értem a sok pénz okozta előnyöket, de - nálam legalábbis - van egy határ. Azt is elismerem, hogy vannak olyan zsáktelepülések, ahonnét tényleg menekülni kell a gyerekeseknek.
Na jo,de ki tiltja meg hogy kiadja a dolgozo a pecot ha elkujtorog melóért,legalabb többmilio haziur orszaga leszunk.😃
el is költesz rá minden hónapban 80-100 ezer közti pénzt
ennyiért már találni valami kis 1 szobás kuckót kecskeméten aztán az asszony se basztatna csak hétvégén 😂
Na ja, ez a szoci hibája mármint, hogy gyakorlatilag mindenhol volt az ország bármely pontján helyben melóhely így bárhol lett ingatlan ott megélhetés is volt, mondjuk ez csak annak a fényében hiba, hogy kiderült tarthatatlan ezt fenntartani és ma már egy vidéki ház inkább teher mint biztonság. egy elfogadható áru albi mennyiség mindenhol jobb lenne mondom ezt úgy, hogy én is sajátban lakok, de el is járok napi 110km-t dolgozni.
Tegyuk hozza, hogy a munkaero mobilitasa is joval nagyobb. Nyilvan minden europai orszagrol nem tudom nyilatkozni, de az angolok kerek szemekkel neznek a mi roghoz kotott eletvitelunkre, mert nekik meg az a termeszetes, hogy siman elcuccol Bristolbol Liverpool-ba egy masik, jobb munkalehetosegert
Mije van? Létbiztonsága..........nálunk történelmi okok miatt lett a saját tulajdonu ingatlan a nép legfőbb vágya és amiért képes mindent megtenni, a 2vh előtt keveseknek volt saját, ugyanúgy albiban élt a nép mint most nyugaton azzal a különbséggel, hogy a munka bizonytalan volt és a háziurak az első elmaradt fizetésnél kivágták az utcára a családokat és vidéken awm volt jobb a helyzet, a cselédszállásokról is ugyanúgy az árokszélén találta magát a család ha valamiért nem kellett tovább ezért akkor lakhatási rettegés volt és nem véletlen, hogy a szoci fő jelmondatai között a munkanélküliség felszámolása mellett a lakhatás biztonsága is szerepelt és segíttte a népet saját ingatlanhoz jutni vidékwn a városokban meg tanácsi lakásokat épített amik uhyan bérlakások voltak, de fillérekért és életvégig szólt, voszont ahol a létbiztonság miatt nem féltik a lakhatásukat a népek mert vagy van meló és abból fussa vagy valamelyik hatóság fizeti segélyként amíg újra lesz meló. Tehát ahol nem kell rettegni, hogy a következő hónapban kiraknak bagy sem ott a saját ingatlan nem marginális kérdés, persze nyilván jó ha van, de ha nincs akkor sincs gáz.