Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem elég nagy pénzek mozognak politikai körökbe, hogy szítsák ezt az egészet. Ha trampinak sikerül megfogni a pénzmozgásokat akkor ezek is megszűnnek.(kezeit széttáró)
most trampi papa beígérte, hogy katonasággal veri szét a tűncikézőket. Szerintem ott nem lesz finomkodás(szemeit körbeforgató)
A tüntetések mennek egy ideje. Tavaly januárban kezdődtek az akciók, az ICE összeszedett egy csomó illegális bevándorlót, akiket hazazavarnak. A begyűjtés ment mindenfelé, kb. TEK szinten rohanták le a lakótelepeket, gyárakat, pl.a Hyundai gyár szerelőszalagja mellől is elvittek embereket.
Na... Erre a baloldal nekiállt tüntetni.

Ez a bunyóspityu meg egy ilyen internetes influencer, aki kiment ellentüntetni, kamerával vette a követőinek a történéseket. A többi a cikkben, fordítóval el tudod olvasni.

https://www.news.com.au/techno...
szerintem itt valami nagyobb összeesküvés van a háttérben
bármelyik épeszű libsit megkérdezed egyik se akarná azt hogy mindenféle illegális migráns összeszarja a parkot a házuk előtt meg az asszonyt erőszakolja munkából hazafelé, és még azt se szeretné ha jelentősen csökkenjen a fizetése hogy el tudják látni a migránsokat
és most ne azt a pár % elmerokkantat hozzuk fel ami bármilyen oldalon előfordul
nagyon jó példa erre amikor kérdezgették a népet arról hogy fontos-e a migránsok megsegítése, de senki se akart egy normálisan felöltözött színest befogadni éjszakára
Szerinted miért nem akarunk liberálisokat? Azok történtek.
20 év alatt hogy a faszba jutottunk ide?
usában szerintem pillanatok alatt agyonverték volna 20 évvel ezelőtt aki palesztin zászlót lengetett volna
Most a szivárványos, meg a palesztin zászlót lehet csak lengetni a demokrata államokban.
Zászló most is van csak már nem amerikai 😆
Azt nem tudom de a bézbólsapkás ürge kiiktatott vagy 3-4 ellenlábast 😆
pedig usában ez a nemzeti érzelem sokkal erősebb voltbmint európában
régebben nem volt ház amibe ne lett volna valami zászló vagy ilyesmi
A bevándorlási hivatal ellen tüntetnek, aztán az amcsi zászló az már provokáció nekik.
Az eredeti videón rajta van az is hogy elég sokáig próbál menekülni az amerikai zászlós faszi, de szó szerint rámásznak, aztán a végén nem hagyja magát.
ezt miért történt?
milyen felvonulás ki és miért tilatozrak ellene?
https://www.facebook.com/share/r/1DHmaqPPEK/
A parki már versenyautót is gyárt 😅
kis pöcshöz kis segg való