Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😂😂😂

https://www.facebook.com/share/r/17yJ7JiUyJ/
ezért nem lett kivéve az izzó csak levakítva, hogy ne tiltson. Egyébként pont az egr miatt világított.
addig nincs is baj amíg csak világít, én az opelból kivettem az izzót mert az egr bejelzett
akkor van gond ha tilt is aztán vagy semennyire vagy vész üzemmódba kapcsol aztán alig megy
ismerősnek a mercin szétkapcsolt a hajtás és megállt a kocsi amikor valami lógás volt a váltóban, a motor működött, ment a légkondi a rádió meg minden egyéb csak menni nem tudott
A masterba én úgy csináltam, hogy kivettem az óracaoportot aztán fekete szigszalaggal leragasztottam azt a lámpát amelyik világított. (Meghajlós) És lám még is szűnt a hiba( kezeit széttáró) 😁
0 kilométeresen vették az octaviát, mindig szervizben csináltak mindent rajta, még az ablaktörlő lapát cserét is olajcsere intervallum elég hosszú mindig lett köztes olajcserére hordva
mivel céges nem számít a pénz....
most a szakszerviz által ajánlott vw buherátornál van a kocsi 2 napja de még nem tudják ott se miért világít a sárga lámpa
persze a 250 ezres felesleges izzítás csere az be lett nyelve.......
szóval azért csak van benne egy kis rulett faktor
Nem biztos, de talán valami psa.
Utánanéztem, valami TDCI-motor van benne, T8CC motorkóddal, bármit is jelentsen ez 🤣
A mostani autók igénylik hogy gazdájuk legysn. Ritkán rulett ez..... nekem negyedik fordom van , ebből kettő személy kettő kishaszon....egyikkel se volt nagyobb problémám az időszerűeken kivűl. Mondjuk én azért hordom szervizbe ami szerintetek drága, ellenben a beszart motor javitás 100 ezernél az megéri.....
2.0l dízel, 180ps
Ebben bizony lehet valami. Aposom Forddal taxizik, az elso blokk kicsit 100e km felett lett olyan, hogy azt mondtak ra, keressen inkabb egy masik motort bele. Most 300 felett van benne osszesen es johetNE a kov. general mert erosen fogyasztja az olajat.
🤷‍♂️
A mondeo milyen motorral szerelt? (nem nagyon találkok magamnak autót, szívó benzinest ...)
ez olyan mint a piros-fekete a ruletten: vagy bejön vagy nem 😁
általában az octaviát is dicséri a nép, lehet csak ez az egy a szar.....
Hát, nem tudom. Nálunk most 2db szinte egyidős , kb egy évesen vásárolt kocsi van a háznál. A Seat Leont az asszony hajtja, 13 ezer kilométerrel vettük, most 142ezer van benne, a kötelező szervizeken és kopóalkatrészeken kívül egyszer kellett fűtőmotort ceréltetni benne. Amit én hajtok céges Ford Mondeo, 83ezerrel lett megvéve, tegnap fordult bele a 310. Soha, semmi baja sem volt, egy db filléres olajszenzoron kívül. Pedig még el sem.kényeztettem nagyon--> amikor a kijelző sírt valami szervízért, azt megcsináltattam, kb 30ezrenként. A vezérlést cseréltettem 20ezerrel hamarabb (180 helyett 160ezernél). Szóval elmehet mindenki a 3F-es szabályával oda, ahová gondolom 😅Ja, most 9 éves mindkét kocsi
Így van. Szerintem az új autó nem más mint egy nagy parasztvakítás. 😁
amúgy az a vicc hogy egy jól karbantartott 4-6 éves semmivel sem megbízhatóbb mint egy jól karbantartott 20-25 éves
ismerős octavia kocsija 4 éves 220 ezerrel aztán úgy dobálja a csekkendzsint hogy az astra nem világított ennyit
épp a múlt héten volt a legújabb esete kicserélték az izzítást benne 250 ért de már hazafelé újra világított a lámpa, visszavitte hogy basszák meg és elküldte a márkaszerviz hogy nem tudnak vele mit csinálni
mindezt úgy hogy mivel céges kocsi mindig márkaszervizbe járt minden esetben jól lehúzták, és ha tényleg van valami baja nem csak csereberélni kell rajta valamit már pingvineznek
Jók a kommentek 😊

https://www.facebook.com/share/189MWyMAzD/