Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tartok én sehol,ez nem az én problémám.
Ja hogy te még csak most tartasz itt? azt hittem ez valami új... az olaj agyúak egy hete erről beszélnek a neten
Nekem négy év után ment tönkre, illetve nem ment tönkre, csak biztonsági okokból letilt, gondolom az önteszt már nem ítélte megfelelőnek... vettem az Aliról egy másikat, volt vagy 7000 Ft, beraktam negyed óra alatt, a bmw márkaszerviz 100 ezerért cserélte volna 🤣
Itt van a csodakilincs előnye
https://www.facebook.com/share/v/17Ww458BhB/
küldték volna ingyen is minek herdálod a sok pénzt 😅
Mienket visszahívásba átalakítják valamelyik mészáros szalon-szervízbe de csak narancssárga kilincset tehetnek fel 😅
Már meg is rendeltem. Nem akarok lemaradni a modern technológiáktól 🤣https://www.teslaacessories.co...
Ez általában úgy van hogy párhuzamos a 12v akksival,ha az sérül akkor van ott a lítium akksi vagy szuperkondi,előírás hogy mennyi ideig kell tudnia működni,vészhívást adni és adatot közölni,ami külön jó hogy ez az akksi pár évet bír.
😂 😂 😂
nagy ki baszás
https://www.youtube.com/shorts...
igen úgy.(meghajlós) Küldenek házhoz szállítva 4 wartburg kilincset egy akksis fúrót meg átmenő csavarokat meg egy felszerelési útmutatót a használati utasítás mellé 😅
A teszládra is tesznek 601-es trabi kilincset hiába vinnyogsz 😅
egy ilyen biztonságos ajtózár is lenne minimum egy milla plusz pénz
köcsög az összes autógyártó 😂
A bmw-ben így működött a vészhívó... teljesen külön elektronika és akkumulátor hátul a tetőben, ami azért ritkán sérül...
Remélem a byd is úgy intézi a garanciát, mint a temu vagy az ali... küldenek helyette egy újat, és régit nem kell visszaadni 🤣
Nem. Neked adják el 50* annyiért, de az autógyártó tized áron veszi. 😆
ami bárhol az életben 100 forint az az autóiparban 5000 forint
egy fasza cd lejátszó anno 20 éve 30 ezer volt, ha kocsiba kérted extraként az minimum 150 ezer volt.....
de az 500forintos usb aljzat is drága extra volt még 10 éve
akár kocsiban akár motoron
Egy 1500mAh-s LTO cella 6$ környékén van. Az bőven elég a zárnyitáshoz. És ugye ezek a hideget, meleget is bírják elég jól, és nem tudnak kigyulladni.
csak ugye ez ajtónként 15-20 ezer lenne és máris nem érné meg a gyártás 😂
Különben szerintem az elektromos nyitási megoldásokat könnyebb üzembiztossá tenni vészhelyzeti körülmények közé. A zárakhoz tennék egy saját energia tárolót egy lítium titanát akku képében. Ezek kvázi örök életűek és nem nagyobb mint egy puffer kondi, de elegendő energiát tud tárolni hosszabb ideig néhány nyitáshoz. A zárat egy masszív blokkba raknám ami mindent túlél, és akkor működnének a zárak akkor is ha atom villanás után a kocsi többi része elpárolgott.
Mondjuk Teslán van mechanikus vésznyitás is.
De úgy kíváncsi lennék, hogy a régi F Astrámat hogy nyitják ki kívülről, a mechanikus külső belső nyitás mellett, amikor lezárt a központi zár.
Belülről pont úgy nyitható persze az is mint a Tesla.....kivéve ha gyerek zár van bekapcsolva, vagy mondjuk megroppant az utascella és beszorult az ajtó, mert akkor az F Astrában is bennégnek ugyan úgy.
Illetve azért a normálisabba autók légzsák nyílás esetén nyitják az ajtókat is.
Valamint Hollandoknál kötelező a lábtérben elérhető helyre felrögzíteni egy üvegtörő, és biztonságiöv vágó szerszámot. Ez amúgy okos dolog. Annak nem áll ellen az elektronikus zár....legfeljebb a laminált dupla üvegezés, ami szintén terjed manapság.
Mer mi villanyosok bátorak vagyunk és veszélyesen élünk(meghajlós) Bennünket nem rettent el egy halált okozó besüllyedő kilincs se 😅
de a tiedet hamarabb alakítják mert kína kezdi a sort 😅
Egyre veszélyesebb a szép új világ 😂 😂 😂
Meg a te retyódat is, de arra már csak trabant kilincs jut 🤣