Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig aggódni, hogy akkor vajon a 2. évben mikor megy tönkre, el merj-e indulni vele hosszú túrára, egy hónapos állás után izgulni, hogy vajon teker-e... Megvan az előnye a drágábbnak. Vagyis meg lenne, ha bírna 6-7 évet. 3 hónapos akár téli, akár nyári állás után pöccre indult, hármat nem köhögött sose.
2004-es már az injectoros. áprilisban volt vizsgáztatva, új gumik!
Ha veszek 5 kínait 8000 ért és bírnak 2 évet az tíz év 40 ért.A yuasat az életben nem fog ennyi elmenni és még sporoltam őt rugot.
Amúgy motort kell cserélni néha nem akkut.

Merj egy kölcsön multimeterrel indításkor feszt,ha leesik 10 alá baszd ki.
Ha nem tudsz kölcsön vegyél egyet.Par ezer és kelleni fog ha marad ez az akku.
Az enyém egyik se bírt 3 nak többet.
Bár a yuasat se vettem 13 nap drágábban.
Mindjárt tőled fogok!
Ha ennyit nézünk ki belőle, akkor ki venne 45-ért Yuasat, ami 4 évig jó, ha vehet 15-ért olyat, ami bírja szűk 3-ig? Sajnálnám, - annak ellenére, hogy nem én vettem bele - ha ennyit bírna.
Az én bannerem jövő februárban lesz 8 éves, rideg tartáson van, épp tegnap volt beindítva vele és még mükszik,. igazából nem is értem miért?
4 éves múlt.
Köszönj el szépen tőle.
@Zoli32.01, @Seewer
2013/6-kor került bele Yuasa akksi. 2006-2013 között a gyári volt benne, tetszene, ha ez is elmenne hasonló időt.
Nem mértem feszt, nincs itthon feszmérő, pedig vagy 15x használtam volna már...

Más: FZ1-es ismerősöm panaszkodik, hogy mikor bemelegedik a motor (nem csak a hűtővíz, hanem mikor tényleg meleg mindene, mondjuk úgy 5-10 km után) nem jár szép kereken, a váltás kicsit ugrálós és a hangja sem egyenletes, kevésbé harapós a gázreakció. Lehet melegen nem jól állítja be a benzin/levegő keveréket a gép valamelyik szenzor miatt? Hibakódja nincs.

Köszi srácok!
Akár az is lehet, de, ha indít rendesen én még használnám. Feszt mértél esetleg? Mennyire esik be? Igaz, simán lehet 10,5-11 volt indítás közben....
Mennyi idős?
Sziasztok!

Ha indításnál egy pillanatra elmegy a kijelző - amit eddig szerintem nem csinált - az előrejelzés az akksi elfáradását illetően?
Üdv! Volna egy Törött Fazer6 eladó. Az eleje ment el, kerék jó, motor pöcre indul. Képet küldök, ha kell.
Köszi!
Köszi !
Mert új versenyző az úr.
Mindenki megkérdezi aki új.
Helló!
miért ne lenne jó
Sziasztok ! Új vagyok kevés tapasztalattal. Sikerült vásárolnom egy 2008 as FZ6S-t . Jó az hogy 98 C - 100 C -nál kapcsol a ventillátor, álló helyzetben?
Egy percet gondoljunk azokra akik már nem írhatnak ide.
Kafa! A 2 liter pont a hűtőbe volt elég, a kiegyenlítőbe már nem jutott, így az hétvégére marad.
Legalább felraktad eladásra?
nem, itt vagyok meg amúgy is kötcsög béjemvés vagyok már ameddig el nem viszik....
aztán ki tudja mi leszek
Te meg eltűntél.
injekcióstűre cső és szívd ki a tartályból
Cserélem a hűtővizet. A kiegyenlítő tartályhoz a tankot kell megint emelhetnem, de hol tudom a tartályból leengedni a vizet? Illetve van jelentősége, hogy középsztenderen áll a motor, vagy probálom jobbra dönteni? Nem tartott túl sokáig, míg kifolya a nafta, nem tudom, van e még benne.
Szia.Ha nem csak a hosszara van szukseged, hanem kutyacsontra is,van.Termeszetesen ha a hosszat szeretned megtudni,akkor is tudok segiteni:70-3179083.(Altalaban oldaltamasz is szukseges visszaalakitasnal)
Udv Pali