Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Fz8/Fz1-eshez van egy eladó SW-motech evo tankgyűrűm eladó. Irányár 9999 Ft, ebből lehet alkudni. Ha érdekel keress nyugodtan. Új ára 30 juró.
Köszi! Nem pont ilyet vettem. Azon egy aluminium fül van, azon egy csavarnyi furattal. Gondolom az lenne az elképzelés, hogy azt a furatot egy csavar alá be kellene tenni mint egy alátétet és úgy tartja a lámpát. Akkor az a lényeg, hogy a bukócsőre alulra nyugodtan lehet feltenni. Semminek nen árt ha csak le nem akasztom. De nem tervezek terepezni :D
Sziasztok!
KERESEK!!!
FZ1 segédvázat! Csak kifogástalan állapotút!
A profilomban megvan a számom is....ha lenne valakinek nem fogjátok vissza magatokat!
A kép csak illusztráció!
Írtam privát üzenetet!
Ha nagyobb a távolság, mint 5-6 centi, akkor semennyire. A LED lámpák zöme eleve meleg üzem közben és emiatt a normálisabbja aluházas, mert a ház maga a hűtőborda is egyben.

Ez alu és kétféle bilincs jön vele.
https://www.motea.com/en/led-a...
Köszönöm a tippet.
Alul van nekem van "bukókeret" de nem tudom, hogy a motorról áradó hő mennyire lenne veszélyes a ledes műanyag lámpákra...
Van olyan ködlámpa tartó, ami a villaszárra fogatható fel. Pl. ilyen. Nem feltétlen pont ez, de egy hasonló a legsimább mutatvány.
https://www.aliexpress.com/ite...

Amire figyelni kell, hogy a villaszár méretéhez smakkoljon. Pl. ha az alsó csizmára akarod tenni, akkor valami nagyobbacska bilincsű kell (50mm környéke), ha felülre, a krómszárra, akkor meg 43mm-hez állítható. Moteának van egy fasza E-jeles szettje, de 39mm-es sajnos a max. pofanyílása.

Ha van bukócsöved, oda is lehet valamit alkotni. 25-28-32mm bilincses tartó is létezik
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki rakott-e már fel plusz első led-es lámpákat Yamaha fz6 s2-re? Ha igen, akkor, hogy lehetséges megoldani a rögzítést? Köszi! ;)
Eladó Új sosem használt Yamaha FZ1, Fazer1000 RN16 eredeti SC Project összekötő cső. 60mm-es. Ára legyen mondjuk 25e ft.
Szervusztok! Privátban küldtem, de gondoltam ide is beteszem, hátha fontos valakinek! :-) ...a hátsó lábtartóval összefüggésben, a Bandit 1200 (feltehetően a 600 is) lábtartókonzol pont passzol a Fazerre(FZS1000) és jóval kényelmesebb vele az utas láb elhelyezése. Nekem szerencsém volt, bontottan 14-ért vettem párban. Egyedül a kipufogó felfogatása, ami máshol lesz, de azt is megoldottam távtartó közbeiktatásával. Ja és most jut eszembe, hogy az oldaldoboz tartó konzol alsó felfogatása sem passzol az előrébb került lábtartókonzol miatt, de annyira stabil maradt a nagy dobozokkal is, hogy nem foglalkoztam vele, nem okozott problémát nagy túrák alatt sem.
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogy az 1000 - és fazerre (2003) lehet-e olyan hátsó lábtartó konzolt venni amin az utasnak alacsonyabban lenne a lába ?
Sziasztok!

Valaki alakította már át az FZ6-osát hengerenkénti trafósra?
Üdv!
Fz 6-on baromi nehéz behúzni a kuplung kart. Van rá megoldás? A bovden könnyen mozog.
Sziasztok!
Hibátlan Bodis dob eladó FZ6-ra.
06304066292
Ugyanitt eladó FZ6 sportdob is érdekel :)
Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a GPR Style dobokat Magyarországon ki gyártja/forgalmazza?
Köszönöm előre is!
Köszönöm szépen.
Sziasztok. Gumicsere előtt állok az Fz1-en. A csavarok meghúzási nyomatékait le tudná írni nekem valaki? Hátsó kerék tengely, első kerék tengely+ rögzítő csavarja, féknyereg felfogstó csavarjai? Előre is köszönöm.
Fazer600 nagyszerviz kész 🙂
😎
Volt modellfrissítés?
Meglepő módon, tekintettel népszerűtlenségükre (vagy talán ennek a tényezőnek köszönhetően), az FZ8 és az FZ8 Fazert 2013-ban frissítették. Mindkét motoron kapott némi ECU-módosítást, valamint teljesen állítható villákat, átlátszó irányjelző lencséket és új kipufogóvéget. Mindkettő a Yamaha pompás Race Blu-festésében is megjelent. Összességében egy elég apró frissítés, de azért frissítés...

Ezt a googl fordítóval sikerült így összehozni. Tehát ennyi a különbség.
https://www.1000ps.de/modellne...
Sziasztok, lecserélmém a mostani Suzuki SFV 650 (aka Gladius) motoromat 2 év után egy FZ8-re. Nem mondanám, hogy kimotoroztam a Suzukit, de nagyobb szélvédelmet keresek, sokat ingáznék M7-en, Szfvár-Bp vonalon és a naked-en 150-él eléggé fúj a szél.
Szerintetek jó at irány, ill. ha igen, mit javasoltok, mire figyeljek. A generátor rotor problémáról már olvastam. Aki esetleg próbálta, nagy a különbség a faceliftes és 2010-13 közötti modell között? Annyit tudok, hogy állítható lett a rugózás, de a magyar piacon nem igazán látok 2013 utánit. Előre is köszönöm, ha válaszoltok.
Sziasztok. Lenne egy eladó rendszàmtartóm rendszám megvilágító lámpával. Fz1-hez. 17500 Ft.
Szia. Ha még nem találtál jófogáson hirdet valaki. Csak keresőbe írd be hogy Fz1 és ott lesz.