Miket csinálsz meg rajta?
és látod, hogy ugrál az a kurva cél 10 centit
és a közepén az 5 Ft-osnyi lyukat kéne eltalálni
az hőségben pont elég. Van évi 1 verseny, ahol ezt a 25 pályát délelőtt és délután is meg kell lőni... haver, aki megnyerte, azt mondta, kizárólag az állóképességén múlott. Volt, aki be se fejezte, úgy elfáradt du. 4 re reggel 9-től.
na próbálj úgy távcsővel célozni 30-40 méterekre úgy, hogy 15 mm-en belül kell lőni... plusz beraknak állva lőhető célokat is, amin 25 mm-t kell eltalálni, de sokaknak a tenyérnyi céltestet sem sikerül.
El szoktam fáradni a végére...
nem kell szaladgálni benne... kondi az persze kell hozzá, ezért lassan el is kezdem a felkészülést, mert 3 hónap múlva indulnak a versenyek. Belépek a Honvédba, és akkor már az OB minősítőkön is indulhatok. Javítani kell a felszerelésemen is, meg némi gyakorlás...
Ha meglátod, hogy valami agyromboló szart néz, akkor odamész, hogy "drágám, kedvem lenne egy kis szexre, engedj, odabújok"
és 1-2 hét múlva már be se meri majd kapcsolni a TV-t
Én még 10 qrva percet sem láttam belőle, csak a kedvetekért regisztráltam és a képkockákra kattintva kimásoltam őket. (TV-t sem nézek már vagy 10 éve)
Nem fogjátok elhinni, de amióta ez megy, most néztem belőle 10 percet összesen...
Majd egyszer még büszkék leszünk rá, amint pénzért fingik valamelyik sztárbansztár vagy hasonló szarban
lölö ebből is kivesz azért, biztos ami biztos
https://goo.gl/maps/UrVtvNtVFMcHt4Pw8