Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet azokat pakolni feldobozolni vagy hogy? Oldaltáska villa henger?
Olyasmiket, de az 1,6 nem feltétlenül kell. És típusról mindig kell Bleki szakmai véleménye is, mivel chopper-cruiser mentes az előéletem.
Valójában azért nézegetem őket, hogy hátha beesik egy megtetszős (ami jó áron van, mert drágán bármikor tudnék venni bármilyet) aztán arra valószínűleg rámennék, ahogy a VN-re is. (az sajnos nem jött be, műszakilag azzal valami nem volt rendben)
Csopper? VZ 1600?
Olyan nincs, de nem. Ezeken bőven van króm.
NT 800?
Az pocKet lenne, de ezek V2-esek.
Pocet bike? 😂
Mármint olyannak, akinek leér róla a lába.😸 Amúgy érdekelne (itt van a közelben) csak nekem rohadt magas.😾
(én most épp olyanokat nézegetek, amiről az enyém garantáltan leér)
Nem rossz, valami jobbra borulás volt vele érdemes lenne megvenni ezzel még akár túrázni is lehet. 🙂
Betegállományban voltam, de mivel a körzetim asszisztense szintén a Kriszti ismerőse így mire haza érkeztem már nem is voltam betegállományban. 😂
Láttam... 😁
Gondoltam is, megkérdem, van-e felvétel nálatok, mert ilyen munka jól lenne, hogy közben állandóan lehet nyaralni 🤣
Még nem tudom. Tegnap jöttünk haza Balaton partról. 😂
Tiszaparton pont ki lehetett bírni... 😁
és a duna parton mi újság?
Voltam ma erre arra vettem egy kis csövet meg szerelékeket, de ez a hőség kegyetlen...
Hááát... mikor ezekkel a körmökkel négy kézzel kapaszkodik egy 200 kilós medve a korlátba, én nem próbálnám meg egy műanyag asztallal lelökni 😅 mert esetleg nem sikerül a projekt, és méltán zokon veszi.. 🤔
Ha be akart volna menni, akkor az a műanyag üvegezett erkélyajtó nem állítja meg, láttam másik videóban, hogy könnyedén szakította le a becsukott kocsiajtót...
Amikor mászott felfelé, akkor kellett volna odamenni a korláthoz mindnek, és ordítani, ahogy bírnak, meg ugye a klasszikus, az emberszarral megdobálás... 🤣
Oké hogy szikla, szurok, vízforraló nem volt kéznél, de amerikaiak és épp kajáltak, az asztalon látszik a hotdog meg ilyesmik, szóval biztos volt forró olaj az olajsütőben a sült krumplihoz, vagy forró faszén a b&szott nagy kerti grillen. 😼 Vagy gondolod hogy már egészségesen főznek és erfrájerben készítik?😸
Tehát lenéz és: 🙀 🙀 "k&rva anyád medve!" aztán önt, szór, vagy bombáz a székekkel/bármi nehézzel, amire hat a gravitáció. Vagy ha már fenn van a k&csög medvéje a vár peremén (korlát) akkor az asztalt faltörő kosként használva letaszajtyák a mélybe.
Mert ugye azt már nem mutatták hogy mi történt azután, hogy felzabálta azt a pár hotdogot. Visszamászott lefelé, vagy ment a házba benézni a hűtőbe? 😾
Persze az is lehet hogy a mackó visszavonul, majd "oké, b&sszátokmeg, de egyszer kijöttök az ajtón és akkor ott várok!" De erre meg fentről meglátva lehet távoltartási végzést kérni a helyi medvésztől/réndzsörtől. (persze az is lehet hogy hazamegy a barlangba és éjszakára összeránt egy-két havert, aztán beb&sszák a bejárati ajtót és "home invasion" keretében felkérdezik a családot hogy mi volt ez a reggeli mutatvány és mi van a hűtőben)😾
Lehet, épp pizzát ettek, nem gulyáslevest 😃
Szurok se volt, mert manapság nem azzal fugáznak...
Még csak nézni is rohadt jó!! 😺
https://www.youtube.com/shorts...
Van azért rendes mackó is, bár azért nem pacsiznék le vele: https://www.youtube.com/shorts...
😹
Nem rovom fel ennek a nőnek, hogy nem látta az Egri vár ostromát és nem tudta hogy mit kell tennie.
https://www.facebook.com/share/v/1BELMbVos7/
Na igen. Az ezerötösből csak a Tourer meg a Nomad alufelnis sajnos.
Az alsó villahíd minden VN-en ilyen ebben a korban, elég vékonyan volt letüsszentve ezüsttel.