Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egytarcsas szaraz kuplungot meg a hulye olajszurot leszamitva nem veszesek. Fokepp azert jutott eszembe, mert relative konnyu es sportosan vezetheto, szeret dohogni es forogni is. Bar mostansag megindult az aruk felfele, csak a kisblokkosak maradtak olcsok.
A 600-as slank. A tengelytavja jo, de a 11 literes kis tank meg a tobbi korites sugallja, hogy ez nem pont egy nagy cirkalo, de muszakilag nehez belekotni.
Mivel volt/van olasz járművem, így megalapozottan irtózom tőlük. 😸
Néztem egy 600-as sedót nemrég, hát ezt egy kicsit kicsinek éreztem.
Hat, reszemrol jar az elismeres.

Guzzi California 1100-hez mit szolsz?
Most néztem hogy működik még a technika, ezek szerint jó munkát végeztem.😺
Az már pont nem tetszett a 6 hengeres bazi blokk miatt.
A Honda is felismerte a lehetoseget, az F6C nagyot ment a jenkiknel.
Elhatározta hogy vesz egy igazi choppert, ami V2-es, mert az azért csak igazibb.😸 (egyébként jó fej volt)
Egyébként gondolkodtam azon is, mivel rengeteg szakmai anyagom van hozzá, meg a gyakorlati tapasztalat is megvan, mivel darabjaira kellett szedni az egészet a feltámasztáshoz. Maga a konstrukció magában rejti a lehetőséget a cirkálósághoz. (kivéve a lábtartó elhelyezkedése és a turbina szerű járásmód)
"Pécs környéki sráctól lejmoltam, aki choppert csinált a gépéből majd hirdette eladásra. (elég ocsmányul sikerült, de neki tetszett) "

Ezt ugy ismerem... Annyira tetszett neki, hogy hamar el is sutotte. Mint manapsag a "bobber" farigcsalok. Atepitem, mert szemelyre akarom szabni, az en motorom, neszojjabele. 1000 km-t se megy vele, rajon, hogy csak kepen jo az es hirdeti is :D
Pl. felhívtam a GW Centrum Solymárt (a magyarországi GW valhalla állítólag) hogy kéne pár cucc, egy jobbos alsó oldalidom, egy jobbos első index és még mittudoménmik, akkor az ember szerintem csak nézte a telefonját, hogy "mihez akar ez miket??" aztán megkérdezte hogy én restaurátor vagyok-e (nem, csak vettem egy lepusztultat és szeretném felújítani magamnak) majd közölte hogy ilyesmiket nem tud sehonnan, nézzek szét az ebay-en (óóó, köszi b+, én erre nem is gondoltam) de van egy holland haverja, annak lehet hogy van ilyesmije. Majd visszahív ha beszélt vele. Én hívtam még egy párszor (mert hetek teltek el, és sejted mennyire hívott) de a vége az lett, hogy sok sikert kíván a munkához, aztán szeva. Bontóban meg pár "lelőhelyen" ilyesmihez egy csavar nem volt, nem hogy bármi alkatrész. (a kokasdi bontóban volt egy 1,5-ös jobbos doboz, kb.ennyi volt a GW kínálat az országban 2011-12-ben)
Szóval minden külföldről jött, kivéve az 1,2-es Aspencade dobozszett tartóstól, azt egy Pécs környéki sráctól lejmoltam, aki choppert csinált a gépéből majd hirdette eladásra. (elég ocsmányul sikerült, de neki tetszett) Láttam az eredetiről a képet és felhívtam hogy megvenném a dobozokat, ha esetleg megvannak még és úgysem kell neki. Némi küszködés után asszem 80e-ért odaadta. (isteni véletlen volt, mivel SEHOL nem találtam rá eredeti 1,1-es dobozokat, az usa-ból meg baromi drága lett volna a szállítás..az 1,2-esével meg még jobban is nézett ki)
Az egy más világ minden tekintetben. Szintén fórumozok/tam több márkacsportban, össze se mérhető a hazaival a közösség ereje, bár ahogy öregszik a csapat, látható az eltolódás a Facebook-stílus felé.
A Goldwingról is leszedtem minden olyan kacatot, amikkel felmerülhetne a gyanú, hogy abba a kasztba tartozom. De aztán gyorsan kiderült, hogy feleslegesen, mert az öreg 1100-es túl öreg és olcsó, hogy az itthoni GW család tagjai egyáltalán észrevegyék. (az 1,5-ös még csak-csak, de ha nem volt valakinek 1,8-asa min. 5M értékben, akkor az nem igazán létezett a GW testvériségben..ez leginkább akkor tűnt fel, amikor alkatrészeket és infót keresgéltem) Viszont az észak amerikai GW klub/fórum (NAGF) mindenben segített, és a mai napig számon tartanak. (míg az amerikai Concours Owner Group sok év után kivágott mint macskát sz&rni... miután kitalálták hogy innentől tagdíj van még a fórum subscribernek is..azaz már csak olvashatok, de nem kérdezhetek/válaszolhatok, bár azóta is küldik a meghívót a túrákra, de a zsúfolt időbeosztásom miatt sajnos egyre sem jutottam még el 😸)
Hát az az 5 kila manapság nem pénz... lehetne hobbiból szerelgetni 😁
Kicsit csúszik a kuplungom három éve, úgyhogy 5500 fölé nem tudom forgatni 😁 ott meg jó, ha 60 lovat ad... de a pályán kívül mindenre elég... igazából oda is, mert 130 fölött már leszed a szél, kényelmetlen kordúrában, kerülőm is a pályát lehetőleg.
Nana, volt az 110 is... 😁
Ültem bigen, gs-en, meg afrika tvínen is, onnan tudom hogy nekem az nem való. 😸 (Laci meg nem igényli már a lóerőt és a zsibbadással sincs gond, 100-zal jöttünk hazafelé a Szlovén autópályán)
A szakállt/bajuszt sosem bírtam, nekem az baromira irritálja a bőröm. A giccses dolgok meg még jobban. (bőr rojtok, indiános, farkasos, sasos dekor, zászlók, stb)
Áh, azt hagyd is meg a kapuzárási pánikosoknak :D
Majdnem pont annyi, cirka 190 kiló szárazon, megtankolva kétszár egynéhány. Az közel 88 centi ülésmagasság viszont lehet neked kevésbé lenne gond, mint Ábrusnak. Ami tuti hiányozna neked a BMW után az a lóerő, abból 40-nel kevesebb van a Big-ben és 120-130 körül azért zsibbaszt az egyhenger.
Azért tettem ide. Egyébként 210 kiló fullosan.
Lehet rá oldal és hátsó bőrtáska is, de nem vagyok feltétlen oda a nagyon klasszik/barokk/népi motívumos/kormányhínáros/csatazászlós vonalért. (a villatáskát sosem értettem, de lehet hogy csak én nem tudom hogy jó)
Van amelyiken gyárilag műanyag oldaldobozok vannak és modernebb dizájn az jobban bejön. (csak azokat eléggé drágállom)
Vagy csak az egyszerűbb vonal, mert nem szeretnék karácsonyfát, de a bobber vagy lepusztult csótánytól rosszul vagyok.
Be kell szereznie majd egy rojtos bőrkabátot is 😅
.... meg szakált is kell növeszteni 😁
Engem érdekelne, mert tetszik ez a stílus, csak borzongok tőle, hogy ilyen nagy, nehéz, 36 éves motorom legyen...
Egy ilyen big szerintem jóval több, mint két mázsa