Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apám TLT-jén is volt (70-es évek eleje) de levette róla mert "tatás" volt. 😸
Ott van buksi a motoron. 😂 Hát ilyet se láttam még... 😁
nekem az elég közel van, beszélek is vele
Szigetmonostor magasságában, attól a jobb oldalon légvonalban 2,93km-re, közúton és a Dunán komppal átkelve 9,1km-re.😼
Attól az messzebb van a Dunán túlon. 😊
Én csak a 3F szabályt ismerem... 😁
Ott van egy Szigetmonostor nevű hely mellett, szóval nincs is messze.
Mondjuk a 2019 előtti Ecoboost szívás lehet. (de a dízelek jók, bár én ekkora kasznival csak azzal venném..de nem veszek, mert a köcsög sógoromnak is olyan van)
De kérdezd róla Bagoly600 fórumtársat, ő Fordban expert. (én is beszéltem vele kb. fél éve)
https://essmotor.hu/author/zoltan-saary/
Ha úgy rendben van akkor egy jó gép, van dízelben és benzinesben is. Motorikusan közepes, viszont kaszni-futómű terén nagyon jó.
Van pár smax a családban, csak automatában kell kerülni.
az nem túl mondeós? azoktól kicsit tartottam, mert kevésbé kisemberesnek véltem a hallottak alapján fenntartásilag
Kocsiban sajna nem tudok okosat mondani, bár én az L200 és hasonlókat nem erőltetném. Viszont egy Smax mindenre jó lenne.
🥺
...végül is, újragondolva, az élet alapvetően igazságos. Én is találkoztam medvével és megúsztam, a balfasz is, ő meg szerencsére azzal, hogy összebarmolta a motorját. Igaz, a múltkori hülyét meg meg is ette a dög.
Ez a Vidraru to mellett van, tudom, jartam mar ott. Akkor is ott voltak a medvek, ott hesszeltek a kokorlatnal. A suttyo elso volt a sorban, mi a rakert allitana le a motort, ha csak nem tok hulye? Meg ha megallok egy medve miatt, akkor ot nezem (a medvet), ha jonne felem, egy bol rugom a sebvaltot es nagy ivben kanyarodnek elfele, ez a nyomi meg csak allt ott, es ahogy latom, nem is az allatot figyelte, elorefele neztt.
Talán le volt állítva a motor.. hisz ott álldogált... aztán mire kapcsolt, mi a szitu, késő lett.
Nálunk Józsi járta volna meg, nála szokott lenni a kaja 😁
Ezt én sem értettem, látszólag semmi nem volt előtte, inkább toporgott a buzija.
Barom. Aztán amikor az ilyen faszkalapokat kell mentőzni meg ellátni, én meg várhatok a sürgősségin a szálkás ujjammal.
73 evesen ne motorozzon medvekkel.
Igen mehetett volna én is úgy láttam de azt írja dugó volt és valami 73 éves volt a motoros...
De, az a balfasz miert nem lőtt ki csutkagazon az első jelre?
Index - Külföld - Videón, ahogy egy medve beleharap egy motoros vádlijába, majd kifosztja a csomagtartóját https://share.google/EDSWOSHwnuMf9AIRS
Ezért kell egy nyomorult BMW és kész.
Inkább a kocsiban mondj véleményt 🤔
Jól látod a dolgot, ez pontosan így van.
A hexagonhoz most rendeltem első lámpa relét (jól megszívatott megint ez az olasz g&ci) egy benzinpumpát, a jávához meg egy elektronikus gyújtást-generátort 12V-ra.
Az FZR-en megint meg kell nézni hogy a 4-es henger miért sztrájkol alapjáraton (mert szinte csak áll, nincs használva) a pözsóhoz (ami el lesz adva hamarosan) meg épp ma hoztam el a bárditól az új fesszabályzót. A GTR-en nincs mit csinálni, csak el kell vinni műszakira szeptemberben.
Emellett még motorozni is....pffff.