Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg alig várom hogy elteljen...
Ha volt gazdaja, nem sok. Nagyon massziv blokk, a tobbszoroset lefutja ennek komoly belenyulas nelkul. A porlasztok kornyeke es a villany szokott inkabb torodest kerni.
Ja igen! Jó reggelt! 😁
Gondolom azért ezeknek a motoroknak a 80000km sem kevés.
A cuccok lehet hogy jók, de a stílus nem tetszik. (a csöves dob megoldás, a bandázs, a lábtartók, majomhinta, ilyenek)
De az a blokk nagyon szép.
Az alkatrészek, amikkel valaki valamikor teleszórta nem kétpálcásak, de az olajhűtőn és a komolyabb első féken kívül a többi annyira nem javít rajta. Visszaalakítani meg már elég drága játék lenne.
Ráadásul csak készpénzért adja, átutalva már nem is jó neki.
Láttam, de nem tetszik az ilyen "igényes" átépítés. (ez már a majdnem csótány kategória) Ráadásul ez még a 4-es váltóval van.
https://www.kepesmotor.hu/suzu...

Jó áron van, csak hát ahogy kinéz az nem megnyugtató.
Sziasztok. Végre hétvége. Ezt vártam hétfő óta. 😁
Tudom, már sokszor láttam de nagyon tetszik.😺
Jópofa, de ez a rajz kb 15 éve kering a neten, hasonlóan, mint ez:
https://www.vezess.hu/vezetunk...
Ha a blokk a vázban teherviselő elem vagy mereven bele van csavarozva, mint a Multistrada pl., nincs ellene kifogásom. De ha a blokk a vázban két gumibakon ül, az szerintem már más sztori.
Micsoda hülyeség a blokkhoz rögzíteni a lengővillát, mi? 🥹🥹🥹
Ez a fő gond a HD-val. Ha kifogsz egy jót és rendesen karban tartod, 200 ezer után is olyan, mint első nap. Ha belenyúlsz a citromba, akkor meg pénztemető. Sajnos utóbbiból is szemmel látható mennyiség van.
Dynából is lehet stabil motort csinálni, de alapvetően az az elgondolás, hogy a lengővilla nem a vázra, hanem a váltóra van felfogatva, ami viszont gumibakon ül a vázban, azaz nem merev a kapcsolat... az én gyomromnak kicsit erős. Vannak utólagosan beépíthető dolgok, mint a True-track vagy egyéb "chassis stabilizer" alkatrészek, de attól még a spórolós huncut K. anyjukat.
A panamről csak rosszat hallani :D néztem is, hogy egész jó áron vannak, de nem mernék venni.
Egyik barátunk egy dyna-val megy régóta, végtelen km-t tette bele és olyan tempóval és dinamikával, ahogy a többség rendes túramotorokkal sem mer és tud. Engem meggyőzött. Akkor nézegettem ezeket a kawákat is, mert a csajának meg olyan lett véve és annyira faszán úgy nézett ki egy picike reszelés után, hogy nagyon rákívántam.
http://youtu.be/LhO7aCvUDz8;list=PL--o0Z_3MdzIn8hXyiL92BWfaKx2trJeU
Dettó. Még úgy is, hogy én hasonló "zenekarban játszom"
Igazából költői kérdés volt... ez lenne az utolsó fajta motor, amiért pénzt adnék 😁
Hát... a Sportster pici, a Dyna alatt nincs váz, a Softail nehéz, a Touring meg még nehezebb :D
Nincs jó válasz a kérdésedre. Az biztos, hogy a Vrod műszakilag mindegyik felett áll. Az új blokkjuk is azon alapszik, pl. ami a Pan Americában van.
Ha már ilyesmi lenne, akkor vs1400. Az csípődött be. Jó méretileg, tetszik küllemre, meg amúgy is.
Nem, nekem van motorom. Az ereje nekem biztosan elég lenne. 90-100k/h-nál jobban nem megyek. Nem vagyok hajlandó ezért büntetést fizetni.
Igen, közben eszembe jutott 😀 az a legjobb harley, akkor milyen lehet a többi? 😁
Na eladtam a Csonka boxer motorom amit felújítottam régebben ma vitték el. Legalább jó helyre került Isaszegen lesz kiállítva a Pannónia múzeumban.