Ha volt gazdaja, nem sok. Nagyon massziv blokk, a tobbszoroset lefutja ennek komoly belenyulas nelkul. A porlasztok kornyeke es a villany szokott inkabb torodest kerni.
Az alkatrészek, amikkel valaki valamikor teleszórta nem kétpálcásak, de az olajhűtőn és a komolyabb első féken kívül a többi annyira nem javít rajta. Visszaalakítani meg már elég drága játék lenne.
Ha a blokk a vázban teherviselő elem vagy mereven bele van csavarozva, mint a Multistrada pl., nincs ellene kifogásom. De ha a blokk a vázban két gumibakon ül, az szerintem már más sztori.
Ez a fő gond a HD-val. Ha kifogsz egy jót és rendesen karban tartod, 200 ezer után is olyan, mint első nap. Ha belenyúlsz a citromba, akkor meg pénztemető. Sajnos utóbbiból is szemmel látható mennyiség van.
Dynából is lehet stabil motort csinálni, de alapvetően az az elgondolás, hogy a lengővilla nem a vázra, hanem a váltóra van felfogatva, ami viszont gumibakon ül a vázban, azaz nem merev a kapcsolat... az én gyomromnak kicsit erős. Vannak utólagosan beépíthető dolgok, mint a True-track vagy egyéb "chassis stabilizer" alkatrészek, de attól még a spórolós huncut K. anyjukat.
A panamről csak rosszat hallani :D néztem is, hogy egész jó áron vannak, de nem mernék venni.
Egyik barátunk egy dyna-val megy régóta, végtelen km-t tette bele és olyan tempóval és dinamikával, ahogy a többség rendes túramotorokkal sem mer és tud. Engem meggyőzött. Akkor nézegettem ezeket a kawákat is, mert a csajának meg olyan lett véve és annyira faszán úgy nézett ki egy picike reszelés után, hogy nagyon rákívántam.
Hát... a Sportster pici, a Dyna alatt nincs váz, a Softail nehéz, a Touring meg még nehezebb :D
Nincs jó válasz a kérdésedre. Az biztos, hogy a Vrod műszakilag mindegyik felett áll. Az új blokkjuk is azon alapszik, pl. ami a Pan Americában van.
De az a blokk nagyon szép.
Jó áron van, csak hát ahogy kinéz az nem megnyugtató.
https://www.vezess.hu/vezetunk...
Dynából is lehet stabil motort csinálni, de alapvetően az az elgondolás, hogy a lengővilla nem a vázra, hanem a váltóra van felfogatva, ami viszont gumibakon ül a vázban, azaz nem merev a kapcsolat... az én gyomromnak kicsit erős. Vannak utólagosan beépíthető dolgok, mint a True-track vagy egyéb "chassis stabilizer" alkatrészek, de attól még a spórolós huncut K. anyjukat.
Egyik barátunk egy dyna-val megy régóta, végtelen km-t tette bele és olyan tempóval és dinamikával, ahogy a többség rendes túramotorokkal sem mer és tud. Engem meggyőzött. Akkor nézegettem ezeket a kawákat is, mert a csajának meg olyan lett véve és annyira faszán úgy nézett ki egy picike reszelés után, hogy nagyon rákívántam.
Nincs jó válasz a kérdésedre. Az biztos, hogy a Vrod műszakilag mindegyik felett áll. Az új blokkjuk is azon alapszik, pl. ami a Pan Americában van.