Tartosan nem lehet, egy kezemen meg tudom szamolni, hanyszor csinaltam. Kb. 120 meg nem gond, felette mar lobog a polgar. A biciklin is mulik, a tank, a fenyszoro stb. is egesz sok cugot dob el.
El nem képzelem, ilyen motoron, rávaló testtartással hogy lehet 160-nal menni... egyszer próbáltam ilyennel gyorsan menni (az a porsche motoros harley, nem tudom a nevét) na 150-nél már majdnem leszakadt a kezem, meg a menet szél letolta a talpam a lábtartóról. Inogott is, konkrétan halálfélelmem volt rajta 😬
Első kézből van tapasztalatom, kettő volt. Egy ilyen, mint a képen (Custom változat, 21"-es vékony első kerék, rövid sárvédő) és volt egy Classic is (16"-os vastagabb első kerék, hosszú sárvédők, burkolt villa). 50 ló környéke, 110-120-ig elég kellemesen megy, 5 körül eszik, kb. 6 sec alatt van százon.
Ha mondjuk 90-ről gyorsít vele a polgár, akkor egyre több türelem kell hozzá. 120-ig még relatíve normálisan megindul, 130-tól csökken a lelkesedés, úgy 140-től a kb. 160-170-es végsebesség eléréséig már kell neki vagy 20 másodperc. Nem ezzel fogsz az M6 belső sávjában türelmetlen Audis nagyvállalkozókat levillogni, de nem is erre van kitalálva.
Nem fog senkit levenni a lábáról, aki 100+ lóerőhöz és térdkoptatós kanyarvételhez van szokva, bár jellemzően a másfélszer ekkorák is nagyobb tempónál, két személlyel vagy dombnak felfelé vannak előnyben. Amiben ez kellemesebb tud lenni a liter felettieknél, hogy majd egy mázsával könnyebb (235 kiló) és nem rázza le a bakancsot a lábtartóról, mert kiegyensúlyozó tengelyes és gumiágyazású is a blokk, roppant civilizált.
A kategóriájában ár-érték szempontból a lista tetejére tenném: teljesítményben nem marad el a többi 750-800 köbcentistől de a karbantartása közel sem olyan rémálom, mint mondjuk egy Suzuki VS800-nak.
Én nagyon gondolkoztam egy időben a Kawasaki vn800-asán ami véletlenül PONT úgy néz ki, mint egy dyna wide glide. Egy középmagas kormánnyal, kis lábtartómokolással tökéletes
Olyan dolgokba tudnak belekötni - és kényük-kedvük szerint - hogy félelmetes. Épp nemrég sípolt valaki, hogy elhajtották műszakiról a Honda Shadow-jával, mert szerintük J-vel kellene kezdődnie a vázszámnak, nem 1-essel. Ez egy papíros, forgalmis, magyar rendszámos motor volt még pár nap műszakival, nem kintről behozott. Az élő fába is belekötnek azok a "szakemberek", vagy csak képzetlen káder-banda az is...
Pedig ott a bilétán, hogy MADE IN U.S.A., nem is lehetne J az első karakter.
Igen, nagyon szép. De külföldit csak úgy veszek, ha forgalomba is helyezi az eladó.
A GTR-rel (nem én intéztem, hanem egy bejáratott kollégám) majdnem megszívtam. Valami hiányzó számok, meg papír miatt nem akarták átengedni műszakin (elsőre lehetett is hazaballagni) de másodikra aztán némi ismeretség és masszázsolaj segítségével mégiscsak kiderült, hogy ezen nem is voltak olyan számok gyárilag.
Másképp jó.
Ami nekem van FZR, annál ugyan nehezebb, de kényelmesebb, gyorsabb, erősebb, kevésbé sportos. És nem utolsó sorban: ilyet szerettem volna igazán régen, meg a CBR1000F-et. (de azt csak piros-fehér-kékben)
A gyári állapot arra vonatkozik, hogy nincs átépítve mindenféle cuccokkal: tuningdob, kormány, fejidom és egyéb átalakítás. (azaz olyan ahogy kijött a gyárból)
Lehet hogy meglep, de ebben a kék-feketében viszonylag "sok" szokott lenni, le is maradtam már párról.
Ez is jó amit Sanya linkelt, csak a színe nem stimmel.
Ha mondjuk 90-ről gyorsít vele a polgár, akkor egyre több türelem kell hozzá. 120-ig még relatíve normálisan megindul, 130-tól csökken a lelkesedés, úgy 140-től a kb. 160-170-es végsebesség eléréséig már kell neki vagy 20 másodperc. Nem ezzel fogsz az M6 belső sávjában türelmetlen Audis nagyvállalkozókat levillogni, de nem is erre van kitalálva.
Nem fog senkit levenni a lábáról, aki 100+ lóerőhöz és térdkoptatós kanyarvételhez van szokva, bár jellemzően a másfélszer ekkorák is nagyobb tempónál, két személlyel vagy dombnak felfelé vannak előnyben. Amiben ez kellemesebb tud lenni a liter felettieknél, hogy majd egy mázsával könnyebb (235 kiló) és nem rázza le a bakancsot a lábtartóról, mert kiegyensúlyozó tengelyes és gumiágyazású is a blokk, roppant civilizált.
A kategóriájában ár-érték szempontból a lista tetejére tenném: teljesítményben nem marad el a többi 750-800 köbcentistől de a karbantartása közel sem olyan rémálom, mint mondjuk egy Suzuki VS800-nak.
Emlékszem 🥲
https://motocat.wordpress.com/...
Pedig ott a bilétán, hogy MADE IN U.S.A., nem is lehetne J az első karakter.
A GTR-rel (nem én intéztem, hanem egy bejáratott kollégám) majdnem megszívtam. Valami hiányzó számok, meg papír miatt nem akarták átengedni műszakin (elsőre lehetett is hazaballagni) de másodikra aztán némi ismeretség és masszázsolaj segítségével mégiscsak kiderült, hogy ezen nem is voltak olyan számok gyárilag.
Sztem az ace szebb 😃
Ami nekem van FZR, annál ugyan nehezebb, de kényelmesebb, gyorsabb, erősebb, kevésbé sportos. És nem utolsó sorban: ilyet szerettem volna igazán régen, meg a CBR1000F-et. (de azt csak piros-fehér-kékben)
https://www.kepesmotor.hu/kawa...
Lehet hogy meglep, de ebben a kék-feketében viszonylag "sok" szokott lenni, le is maradtam már párról.
Ez is jó amit Sanya linkelt, csak a színe nem stimmel.
Királyfi, te még hiszel
a mesékben? 🤣