Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lenne valami összeröffenés központosított helyen 1-2 napos, mondjuk Ábri kertjébe 😁 mind1 milyen moci fzr bmv vagy akármi de a régi tizenéves arcok akiket 2011 be megismertem összegurulánk.
Bújék Belétek Is! 😁
Józef, délután arrafelé leszek, majd integetek 😃
Boldog Új Évet!🍾🥂
BUÉK 🎉
7dl jager 6 sör 1ó alatt csak a szoki melóhelyotthon 75 rakéta a pisztollyal félig süketen. BUÉK srácok. Ábri megyek azzal borral csak jussak közeledbe. 😘
Egy üveg Angelli + némi vörösbor már elfogyott, az üveg Prosecco rosé meg várja az éjfélt. (a qrva hó meg még mindig esik)
Ilyen sem volt mostanában, hogy a nejem és én sem dolgoztunk szilveszterkor.
Bárhol ahol nem jég fedi a víz felszinét és elegendő a mélység.
Miért, te most leugrottál görögbe?
Egyébként hol tudsz még szabadtéren úszni?
Az bizony! 😁
Egyébként idén nyáron sokkal hűvösebb volt a víz mint tavaly, mondjuk nem fáztunk benne.
Igazi nyugger hely.
Biztos jó lehet hóesésben úszni , fürdeni.Majd jövőre kipróbáljuk, idő már lesz rá.
Mi ősztől tavaszig szoktunk jönni, nyáron meleg... 😁 Akkor inkább Tisza meg tenger.
Szilvesztereztünk már itt máskor is, hóesésben úsztunk... az nem mindennapos.. 😁
Minden évben ott nyaralunk,de télen még nem fürödtünk a tóban.
Azt tudtad, hogy termál tó? 😁 persze nem meleg,de 1 fokban simán melegnek számít... ücsörögni hideg, de úszni jó
Nem volt hideg a víz?
Én épp Hévízen vagyok, úsztunk 1et a tóban, most várjuk az esti utcabált. Unikum meg 2 pezsgő is vár... a sorára 😁
Készül a túrós pogácsa, készül a forralt bor, dübörög a fúziós erőmű.
Hajamra, átírta ez a vacak.
Én a hajamat, és magamra önteném. 😁
Közben bealudtunk egy kicsit. 😁
A hülye sógoromtól kaptam egy liter olajat karácsonyra de nincs rajta specifikáció nem tudom ezt motorkerékpárba is bele lehet önteni vagy csak autóba jó? 😂
Egészségedre Sanyi! 👍🙂🎉
Egészségetekre!