egyedül azt néztük be, de szerintem a tulaj sem látta, hogy a hátsó lámpa sarkán van egy kicsi törés, ahol elvékonyodik és igazán hegyes sajnos. És persze nem is vettük ott észre annyira kicsit látható, csak öcsém nála a mélygarázsban más fényviszonyok között. Persze nem lehet kapni külön búrát. Most ez 35ropi lesz hogy legyen egy hibátlan és egy majdnem hibátlan lámpa hozzá :D
itt volt szentendrén. Új kuplung, szöghajtás szimeringek, nem lóg semmi, van hozzá túraplexi, csiáltatott, fűthető ülés plusz a gyári, három dobi... Azért fenemód jó egy ilyennel menni
Egyik itteni barimnak sokáig volt. Sokat is járt vele, de nehéz volt eladni a végén. Ha kymco akkor azt az AK550-est venném, de az drága. Ha nem, akkor egy abs-es silver winget
Gyakorlatilag mindig sötétben jövök-megyek... ha korán jövök még sötét van, ha későn megyek már sötét van... a bónusz mikor még esik is, az extra meg ha le is fagy ☹️
Nagyon kell vigyázni, főleg itt az erdős részen. Sok a vad, még nappal is előfordul lakott részeken is. Nem szeretek sötétben vezetni, nagyon fárasztó.
Én is szeretek otthon lenni, és szinte nincs olyan hétvége hogy ne mennék valahova... most például itt vagyok tőled 1 km-re 😁
Ebéd, majd 4 után meg indulok haza. Sötét, télies viszonyok, 240 km, már alig várom 😬 (idefelé megint majdnem fogtam egy őzet)
onnan jó a kilátás 😃
Ebéd, majd 4 után meg indulok haza. Sötét, télies viszonyok, 240 km, már alig várom 😬 (idefelé megint majdnem fogtam egy őzet)
Ezek milyenek lehetnek?