Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyankor meg kell dobálni őket hogy felfogják, hátat fordítani bunkóság, főleg hogy azért fizetik őket hogy a turista odamenjen.😼
Nekik sem esik jól mindig pancsolni. Igaz nem is volt nagyon hideg mikor ott jártam, kb 4-5fok.
És fotozkodni sem szeretnek. Általában hátat fordítottak, vagy elég agresszívan közölték, hogy húzzunk a picsába.
Sziasztok! Nálunk megint esett a hó. Nem kicsi.
Persze. Nyáron, TEK-es merülőpólóban.😸
Mikor az adrián voltunk, hármunk közül te bírtad legjobban a hideget... igaz pólóban úszva 😁
Bocs,de a téli hőforrásban áztatásrol ez mindig eszembe jut.
Japánok.🤣

https://skiasia.com/guides/sno...
A tó az oké, bár mi nyáron szoktunk főni benne. Viszont a hidegbe menjen a medve, én biztos nem.
A hévízi tó körülbelül 25 fokos, az viselhető. Egy viszonylag magas vaslépcsőn kell belemenni, az nem a legjobb, de szauna után nem gond.
A legrosszabb kijönni ugyanazon a vaslépcsőn, két fok van, hideg szél, előtted a nyugger, aki megáll az ajtóban, és félperc neki fölvenni a papucsát, amíg én kint állok a szélben 😬 de ha 5 másodperccel tovább tart neki, akkor valószínűleg felrúgtam volna, mielőtt beszarok a hidegtől 🤣
Menjen bele a jegesmedve! Én biztos nem!🙀
Látták hogy sokan vagyunk és nem mertek velünk szívóskodni.😸
Belementél a jeges vízbe? én erre csak közvetlen szauna után vagyok képes... akkor is max egy két percre 😁
Boldog új évet!
Ma délelőtt Orfű. Jeges fürdőzés 11-kor kezdődik.
Most ébredtünk. 11-ig sem bírtuk.
Boldog új esztendőt kívánunk!
Én meg azon gondolkodtam hagyjam magam megbaszatni vagy lelépjek 😂
Sikondát szerettem jogsi nélkül mikor az agyhalottak akkor akartak futóversenyezni és a motoros rendőrök megállítottak. 😂
Sikonda már csak a környék miatt is jó lenne, na meg Arninak is lenne egy kis megmérettetés.😺
1:12 perce él az új munkaszerződésem, szóval innentől a hétvégéim szabadok.
Megittuk a pezsgőt (azt elfelejtettem, extra dry) nekem odavert rendesen! 🙀
Vagy Sikonda! Az ütős múltidézés lehetne! 😸
Ja, boldog új évet mindenkinek! (az idei nekünk elég sz&rul sikerült, de a végére azért úgy ahogy helyrejött)
Olyan helyet kell kijelölni, ahová mindenkinek motorral kell menni. (meg lehetőleg valami érdekes hely legyen, mert itt nincs kb. semmi)
De nyáron tényleg össze lehetne hozni valamit. (Még akár a Papp sziget is lehetne)