Nem sokáig bírná 300-al,ha húznám neki.
A múlkor olyan 250-es tempóval húztam,és elment a szephézagom. Nem akarom,hogy meg olvadjanak a dugattyúk a mocimban,inkább nem húzom neki.
"az a munkam,amit szeretek csinalni"
Én mindigis óvszer vagy sörtesztelő szerettem volna lenni.
Bár most is a sex iparban vagyok. Szopok egész nap mint a torkosborz. Ma 12 órában.
a szomoru az,h akartam valtani egyszer munkahelyet.benyogtem egy abszolute realis arat(br 230.000).elkezdett rohogni... aztan kiderult,h felvett minimalberert egy szerencsetlent....
en havi 125-ot keresek tisztan.van kb 2 milla hitelem,de nem aggodom miatta,eleg nagy ahhoz,h tudjon magara vigyazni ha vmit akarok,megszerzem.vallalok + melot,maszekot,miegymast.igy ki tudom torleszteni a rezsit + a hitelt.nem panaszkodom,mert minden heten jut sorre penz,es mindig meg tudom lepni magam vmi kis aprosaggal.boldog vagyok,mert tudom,h van aki meg ennyit se engedhet meg maganak.es a legfonotsabb,h nem irigykedem,es nem vagyok telhetetlen.az en kepzettsegemmel,es tudasommal megkereshetnek havi fel millat alaphangon.de en lusta vagyok programozni.viszont az a munkam,amit szeretek csinalni.es ez sokkal fontosabb,meg ha otodet kapom annak,ami "jar".mert lehetsz gazdag,de ha utalod a munkad,nem leszel boldog.en boldog vagyok...
Ilyen nekem is volt már párszor. Megálmodtam valamit, hogyan kéne működnie, és gyakorlatilag feltaláltam valamit, ami ráadásul tök egyszerűen működött. De mire felébredtem kiment a fejemből...csak részek maradtak meg...
Eszek iszok szarok szerelek hazamegyek visszajövök foglalkozom a kedves gumizsuzsival
A múlkor olyan 250-es tempóval húztam,és elment a szephézagom. Nem akarom,hogy meg olvadjanak a dugattyúk a mocimban,inkább nem húzom neki.
Én mindigis óvszer vagy sörtesztelő szerettem volna lenni.
Bár most is a sex iparban vagyok. Szopok egész nap mint a torkosborz. Ma 12 órában.
Nekem az FZ 750-es képes volna majd 300km/ó-val gurulni,csak nem akarom szét hajtani.