Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig, nem tudnék létezni nélküle

szassz már megint biznicelsz
Gyula! Te tudtál, tudsz olcsóért 530-as láncot vagy Royal? Kéne egy 50 lovas endúróra
Azt mondtam az a kedvenc akkor először vittem végig utána még 2x és akkor átállítottam te kis nyomi tomi .
elkéstem
áztasd be forró vízbe, aztán gyepáljad
A múltkor még 1024x768-at mondtál kis kamus
kb negyed ora es mar lent is van a film
baszki tudom,es most nagyon rostellem magam valahgoy kimaradt az eletembol.es a rohadt ncore behalt.vki magyar torrent oldalrol linket? kulfoldit nem hasznalok,sokat nyomoznak utana...
NEEem lááátaaaddddd méééég? Kötelező darab bakker.
http://www.youtube.com/watch?v...

ja es az eredeti is,ha vki nem ismerte volna fel:) asszem letoltom a filmet,belemhasitott,h en ezt meg nem lattam!
A moh nál is atomerőművet kért és az én kis disznóm maxon minden 1280x1024 be szaggatás nélkül elfutott.
Black Ops hivatalos gépigénye:

- Processzor: Intel Core2 Duo E6600 vagy AMD Phenom X3 8750 vagy jobb
- RAM: 2GB
- Szabad hely: 12GB
- Videokártya: Shader 3.0 vagy jobb 256MB NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950Pro vagy jobb
- Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis
- DirectX: 9.0c

nők tuti szőke is
ez nemteccik
Megoldottam ki tudtam fúrni jól be volt rohadva
Pupu egész nap szereli a motorját és még fizetnek is érte. És csak a kajámra kell költenem semmi lakásrezsi és150+ keresek
pupu niccsak...
Pupu Te mit is csinálsz és mennyiért is? - persze csak ha lehetek ennyire érdeklődő
Ilyen kéne nekem ez van a baloldalon a vázba ahol a blokktartó tengely megy át. Próbálom kifúrni a csavart belőle nem tudom mire jutok.