Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azt tudom hogy kell XD
Mindig meg álmodom,hogy mi a hiba megoldása. Amit ébren nem tudok,azt meg álmodom.
Persze van mikor elfelejtem,mire felébredek,hogy mit álmodtam.
Sajnos öregszem én is,de majd ki növöm ezt is idővel.
De ezek honnan jönnek belőled? Akkora állat vagy
Ez nem így van
A szokásos, csak úgy mondja.......
nem az első, és nem is az utolsó ma
Ezt tapasztalaból jött,és gondoltam meg osztom itt veletek.
Ez most hogy jött ide?
honnan tudod?
Amennyiben nem EXUP-os a moci,egy gyári kipufogóval kis fordulaton nagyobb nyomatékot képes leadni,mint nyitott sport kipufogó dobbal.
Menj csak, csináld mert Pupu meg Poti már türelmetlen!
a növényi és ásványi olaj származékok között némi eltérés van
ugyan, csak még nem próbált fáradt-olajos tányérokat mosogatni
Megyek aztán csinálom mert megjöttek az "O" gyűrűid. (számla nélkül 47Ft volt )
Ez jó volt! (ezt nem nagyon oldja fel)
Oké,ez megnyugtató!
Erősen valószínű hogy lecserélte ugyanis szép tiszta és zöld. Állagából ítélve új,de azért megmérem hogy hány fokig jó. (feleslegesen ne dobj ki pénzt )
kell nkünk ugye valami zsíroldó hatású nem maró anyag amivel lehet láncot tisztítani. Ennyi erővel a mosogatószer is jó, nem? Az ha nem eszi ki a miosogató nők kezét, gondolom a láncot se bassza el.
Az lehozza a dzsuvát + fogkefe, aztán tiszta vízzel mosás, majd láncspray.
Ez így jónak hangzik, nem?
Tegnap jött a vízszámlás ,meglátta a pisztolyt az asztalon.
Kissé zavartan nézte,majd rám nézett.
-Ja (mondom) ne izgulj,csak a munkámhoz kell
elmosolyodott.
-1 szervezetnek dolgozom,nem tom hallottál e már róla: Al-kaida
Na ezért kérdeztem mert én is ezt hallottam hogy nem tesz jót neki.
Ábrus,ha megoldható cseréld le a fagyállót is,mert állítólag lecserélte a szerelő,de én nem hiszek már neki,aztán ha télen szétfagy a blokk,akkor tényleg sírva fakadok!Majd rendeszem a számlát!
Ez megint olyan, mint a milyen olajat tegyek a motorba. A brigéciol árt a gumiknak, ha sokat áll a lánc ebbe, akkor az O gyűrűket megeheti, de van aki azt mondja, ennyi nem árt neki...
ezért hagytam egy kis gondolkodási időt, hátha rájössz
A vízcsövet nem tudtam leszedni nem erőltettem fent hagytam rajta
Itten aztat írják lehet birgeciollal is. lehet? mert az van itt vagy 2 flakon.
Értem. Jó ember vagy, mitagadás. Én csoró vagyok, perpill havi 80.000 ft-ot keresek kb. és ott van az 1 millás tartozás, ami havi 40.000-el bővül. Ennyit adok anyának az itt élésért, mert csak így vagyunk meg. Erzsébeten, egy szép zöld övezetbe lakunk, ikerház egyik felében, 75 nm-en 3-an, anyával-fiatalabbik nővérkémmel. A ház nem egy palota, sok szarság van vele, de "modern". Mi mindig kijövünk a pénzből, ugyan nadrágszíj összehúzva...hitelünk semmink sincs, anyukám azt mondja, hogy SOHA nem szabad olyat, mert később csak nagyobb lesz a gond.

A motor miatt megtanultam, hogy csak akkor veszünk valamit, ha arra megvan a kellő forint, és nem hiszünk senkinek sem, még a legjobb barátnak se!