Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna nem volt szerencsém hozzá,már nem nagyon van belőle.
na megint bepunnyadtak a népek
Szerintem vegyél fel msn-re.Az előzményben a cím
Nekem meg csak ilyenem van, a trekkingre is feltettem az ezer éves GS200-as hajtóművet. Egyszerűen imádom, kevésbé terheli a térdemet
A 105-ös alu hajtóműről inkább leszedtem az alu kerekeket, hogy rá tudjam tenni a biopace acél lánckerekeket.
Ne mond már hogy még nem is próbáltál ilyen bringát?
Ez egy jó kis bicó! A hajtómű bejön Neked? A biopace kicsit ovál lánckerék,és átsegít a holtponton állítólag. Sajna nekem nem volt ilyenem,van aki esküszik rá!
Úgy értem,hogy a hülyeségekkel a többi csak kicsúszott a számon
Hát ha eladod a motort és hozzárakod amit elmotoroztál lenne 1 csodaszép fiatal motorod.
Észrevettem a lányodon hogy minden jól működött
Most számoltam össze,hogy ebben az évben 300ezer HUF-ot motoroztam el.
ilyen volt mikor hozzám került
tobbi hulyeseggel?
irtam a helyes emailodra egyet most.
Most hoztam ki a tárolóból a suhanó bringámat, kicsit koszos
Majd holnap letakarítom, hogy csudaszép lesz.
Ezen ki kell cserélnem az octalinkes középrészt hosszabbra, mert az alsó tányért nem tudom váltani, meg egy új gumi kell még rá. Persze ha találnék olcsón két forgáspontos fékeket azt is lecserélném, mert iszonyú hogy megy, csak megállni nem nagyon lehet vele.
Igen minden jól működik!
. Már megint félreértettem.
Mondjuk ebből szerencsém van,mert nálam nem lötyög semmi sem. Minden a helyén,minden jól működik.
Bizony farigcsálom
Ha Isten és a Párt is úgy akarja pénteken kész lesz az új hosszabb persely az exup himbába, meg a szélesebb kerék távtartók, és dobom össze a hátsó felfüggesztést.
Már alig várom hogy kipróbálhassam milyen mikor nem lötyög valami.
Oksi!
trobi24@freemail.hu a mailka címem,de nem érkezett semmi.Vagy lehet kitöröltem a többi hülyeséggel
toth.robert2009@hotmail.com az msn címem
Sanyikám a találkozókat megoldjuk ne aggódj.

Ne mond el a többieknek de majd leszívunk 1 kis benzint mindenkitől és akkor tele lesz a tank oké?