Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nájsz. nekem öcsém valami XP winter edisönt tett fel. olyan spanjától kapta, aki asszem a pénzügyminisztériumban volt rendszergizda egész jónak tűnik
Mint láthattátok ábrus nincs egy darabig mert pár napja az XP feldobta a talpát.Jelenleg a hetes telepítésével kínlódok(most nem otthon vagyok) ha egyszer lesz rajta net akkor jelentkezem.
Jó áron van!

Schubert
Van,mert egész évben dolgoztam,mint az állat. Sajna nem adták ki decemberben,mert arra tartalékoltam,de nem lehet.
akinek annyi szabadnapja van
Igen,mert szabin vagyok,és még négy nap marad is,amit nem is tudom mikor veszem ki.
csak az a kérdés, hogy péntek nélkül ugyanannyi-e a lé
hű, bitang megjegyezném (ábrus biztos tudja), hogy a BMW, meg még nemtomki naaagy csinnadrattával tálalta, hogy mekkora nagy újság az erősen döntött hengersor, egyrészt a tömegközéppont miat, másrészt tüzelőanyagcsere ügyben, aztán az FZ-k már mikor ilyenek voltak tényleg a yamaha a legjobb, legminőségibb, kár hogy ez az árában is meglátszik
köszi, holnap megnézem
Azért nekem tetszik a félidomos FZ....
Emre, én egyszer csináltam egy FZ-t, annak az AC előtt volt egy előtét ellenállás az volt a rossz, vagyis a csatlakozás rajta.
Olcsóért laptopot nem tud valaki?
Szeretem az Ikarus buszokat. Kiskoromban Mátyásföldön dolgoztam az Ikarus gyárban.
Én is mentem. Jó éjt mindenkinek!
Jóccakát! Aludj jól!
Na mentem alukálni jön mingyá a meccs a tvbe.
jó éjszakát.
Ma nekiálltam kitakarítani a 2400nm2 es stúdiót fél óra után meguntam
mázlista nekem annyi melóm van hogy el se hiszed.
Holnap dolgozom,ezen a héten csak két napot. Ma vizsgáztunk,tegnap ünnep volt,péntekenként már idén nem dolgozom.
Naná hogy ismered ez nem is lehet kétséges.
Á nem. minden tiszteletem az övé
Sanyi ez rólam szól tisztára olyan mint én szépít fest bont. . . . . . .
. . . . . . .
Azért látod az én motorommal kezdődik a világ. . . .
Na most nagyon büszke vagyok a VW-re! '.4-hez képest nem http://youtu.be/CKCoVHD2vIA
Én egy kicsit földhöz ragadt vagyok hozzád képest,nekem ez jön be!
yamaha