Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az oldalam ahol szoktam ezt azt keresni 3 napig nem ment. Nem mondom neked mert lehet a lányod is olvassa és akkor nekem annyi, nem elég hogy addig nem foglakozott (zik) velem míg huligánkodtam de ha ezt is megtudja akkor annyi. És nincs Sanyikám közös piálás hányás motorozás sportolás fánkevés.
Milyen oldalad?
wáááááááááá megy az oldalam
esetleg ha nem lehet hagyományosan telepíteni próbáld meg az eszközkezelőből, a vga-ra jobb egérrel kattintva, frissíteni a drivert
Mire bedobtad pont elkezdtem ugyanezt letölteni. (mindjárt meglátjuk)
Sziasztok! Hű,de vége a melónak!
Nvidia Geforce fx 5600 (Inno 3D Tornado GeForce FX 5600)
Kaptam ma 1 kis pénzt végre holnap felhívom sugót felni ügyben. Múltkor 15e-ért volt a felni 5,5x17 remélem van fehér.
A vista driverének jónak kell lennie, de hagyhatod azt a drivert is amit a W7 magának telepít fel. Én az 5770CF-hez az utóbbi megoldást használom.
A vga pontos típusa?
MA takarítottam a stúdióba annyi hasznos fémanyagot találtam.
tömör vasrúd 10mm vastag 6m. 8mm acéllemez 5mx10cm. beindult a fantáziám 1 kicsit.
csak én írtam el
Ja neked 5600 van
Rossz állapotúra gondoltam, aztán szép lassacskán...
Nem tudok angolul te biztos olvasd ezt el elvileg van.
fx5700
szemem
Létezik hogy ez a moslékállat W7 nem hajlandó a Geforce FX 5600-as v.karimmal együttműködni? (Az Nvidia oldalán sincs hozzá driver csak a Vistáig)
A suemem meg már kezd nemlátni ettől a moslék minőségű képtől.
Nekem is!
Hát drága álmod van az biztos olcsóért csak valami rossz állapotút kaphatsz szerintem.
Na ez a kedvencem, de sajnos annyi pénzem nincs. Már megvettem volna...
Ezt majdnem megvettem, szerencsére az utolsó pillanatban lemondtam, csóri gyerek már feltette a futóra...de sajnos nem minden stimmelt vele...
ezis

ez inkább háborús