Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok
volt perec is
Jövőre már Te is,és Ádám is motorral jöttök ha lesz tali. Ugye?
Sziasztok! Motoroztam,70km-ert a Mecseken! Olyan furcsa volt,megint mintha kúszna ki az ember alól a gép,hát nagyon lassan mentem. Egyszer azért mentem 120-szal is! De nem sokáig. Hű,de jó volt! Lent voltam Orfű-Sikonda!
5 liter benzin? Összesen nem volt még benne annyi
Nagyon fasza volt az F1! Grat a gyôztesnek !
es ami leulepedett rozsda van benne,az ott ismarad,es nem jut be arendszerbe.annyi a kulonbseg,h egyszer teletankolod,es a tartalek nem 3 liternel,hanem 5 liternel kezdodik.ez kb 600 Ft tobbletkoltseg.cserebe viszont nem kell uj tankot venned.
mar most mesz legiosnak? ilyen gyorsan?
akkor nem az en hibam
en nem voltam lusta.de ahllod ennyi sor utan az emeletre felmaszni,es befekudni a mozog agyba... nem egyszeru.hiaba fogtam meg,csak forgott...
jaja,en ott kotottem meg
F1 f1f1 f1f1 f1f1 f1f1 f1f1 f1f1 f1f1 f1f1 f1f1 f1f1 f1f1 f1
Hát ezt már lehet nem olvasod!
Sok sikert, kitartást !
Köszi mindent, és jelentkezz majd.
Megyek a levegöre de csak a garázsig,büvölöm a segédvázat .
On-board már csak jövöre
Igen-igen azt tudom. Amikor az anyákat vadásztam ki, akkor megtaláltam! Rendben, jó munkát délutánra!

Mindjárt F1!
Mentem délutánra.
A kb 1,5 centi azért kellett mert a tank alja nem sík hanem van egy "gödör" amiben a lefolyó van.
Gondolj Rám Én ilyenkor is mennék, de nem tehetem meg - egyenlőre - úgyhogy örülj neki, hogy Te tudsz menni és nyomás a levegőre, on-board jöhet
Okés, Tökéletes lesz - mostmár fel is fogtam amit látok... nekem
Mászkálhatsz kevés benzinnel ezután is. Teletankolod és mindig csak kicsit használsz el belőle.(akkor a tank sem fog annyira rohadni)
Mint látod kb 1,5cm-re emeltem ki a tartalék szűrőjét (a főág szűrőjéből csináltam) hogy az összegyűlő szmötyi elszédelegjen a tank alján és ne érje el a szűrőt. A kék meg a főág (ami ezután be lesz üzemelve)
Menjek vagy ne menjek?Felettünk eléggé felhös az ég.
Gondoltam, hogy nem lóg ki, csak ugyebár a szűrős részen tud lefolyni a benzin, viszont ha a szűrős rész magasan van, és nincs alacsonyan a másik szűrős rész, akkor csak akkor fogom tudni használni a motort ha sok benne a benzin
A pisi az börproblémákra jó,de csak mindenkinek a sajátja.
Állitólag..