Sziasztok! Motoroztam,70km-ert a Mecseken! Olyan furcsa volt,megint mintha kúszna ki az ember alól a gép,hát nagyon lassan mentem. Egyszer azért mentem 120-szal is! De nem sokáig. Hű,de jó volt! Lent voltam Orfű-Sikonda!
es ami leulepedett rozsda van benne,az ott ismarad,es nem jut be arendszerbe.annyi a kulonbseg,h egyszer teletankolod,es a tartalek nem 3 liternel,hanem 5 liternel kezdodik.ez kb 600 Ft tobbletkoltseg.cserebe viszont nem kell uj tankot venned.
Mászkálhatsz kevés benzinnel ezután is. Teletankolod és mindig csak kicsit használsz el belőle.(akkor a tank sem fog annyira rohadni)
Mint látod kb 1,5cm-re emeltem ki a tartalék szűrőjét (a főág szűrőjéből csináltam) hogy az összegyűlő szmötyi elszédelegjen a tank alján és ne érje el a szűrőt. A kék meg a főág (ami ezután be lesz üzemelve)
Gondoltam, hogy nem lóg ki, csak ugyebár a szűrős részen tud lefolyni a benzin, viszont ha a szűrős rész magasan van, és nincs alacsonyan a másik szűrős rész, akkor csak akkor fogom tudni használni a motort ha sok benne a benzin
Sok sikert, kitartást !
Köszi mindent, és jelentkezz majd.
On-board már csak jövöre
Mindjárt F1!
Mint látod kb 1,5cm-re emeltem ki a tartalék szűrőjét (a főág szűrőjéből csináltam) hogy az összegyűlő szmötyi elszédelegjen a tank alján és ne érje el a szűrőt. A kék meg a főág (ami ezután be lesz üzemelve)
Állitólag..