Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez szebb!
Na ez a burkolt változata
Imádom
Ez az idei modell teszteltem a nyáron miskolcon,nagyon király nyomatékos mint az állat és kibas..ottul jól fordul.Az új ennek a burkolt változata
Ezt a motorkiállitáson fényképeztem.
Perforált +gyapot.
80-as az elég kis átmérö,perforált csö lesz benne+gyapot vagy csak egy sima csö?
Megvettem ma az új motorrevüt. Abba az új Z1000 nagyon állatul néz ki olyan fasza a fejidomja a lámpája teljesen beleszeretem. BIG Z1000
Kb 30cm hosszú 80as dob 60as cső. Olyan hangja lesz . Régi hondámra csináltam az 50es 4T volt de 600as hangja volt.
És milyen pufogó lesz?
A kipufogómra is megvannak a méretek rövid 60as a közösítő után 15cm re kezdődik a dob.
Esztergályossal ledumáltam mindent rendelek 1 20as tengelyt. ott van már minden nála féktartó láncfeszítő és csinálok oldalanként 2 garnitúra távtartót gyárit és 11mm est 20as lyukkal.
Fúúú az nagyon meleg volt! megpróbálta lehúzni a fejét de hát azért nem igazán sikerült. Durva, hogy előlről mennyire nincsenek védve úgymond a pilóták. A Hamilton meg, hogy elvitte tegnap is meg ma is a kamerákat
Maciknak adtatok?
Sumi meg majdnem elvesztette a fejét de higgadt maradt az meleg helyzet volt.
jovore mar en is megyek a talira,nem lesz kifogas!ha mas nincs,elkezdek honapokkal elotte gyujtogetni ra:)
jo,most mondtam egy erteket,a viszonyitas kedveert:)
Hát én meg pont, hogy csak Neki nem drukkoltam. Nagyképű szerintem. Vettel meg olyan idős mint Én! Nagyon fasza, hogy a világ legjobb sportolója! Mindent elért amit csak ellehet 23 éves korára és ennek ellenére nem lett nagyképű! Le a kalappal előtte! Alonso-t kicsit sajnálom, de azért nem kellett volna mutogatnia Petrov-nak
Ja beletörődtem a vereségbe.
Mondom akkor inkább Vettel mint alonso Webbernek drukkoltam.
Szija Pupukám, láttad az efeggyet?
1000000%, hogy én azzal, és az is, hogy szandi meg nem. ugyanis a robogó az robogó és nem motor!
Mint egy jóllakott óvodás milyen perec? Faszért betonon tanul...