ovazzeg hagyjuk mar... mutass egy embert,aki eszreveszi az 5 ms es 2 ms kozotti kulonbseget! ez olyan,mint amikor vki azt modnja,meg tudja szamolni az utemeket egy 250-es alapjaratanal... mire kimondod,h masodperc,mar eltelt 1 masodperc.ez pedig annak a 100-ad resze!pislantani is lassabban pislantasz
Anyámnak is Tibeti Spániele van. Mindenki palotakutyának hiszi, de ez nem palota, hanem kastély.
Jó reggelt.
Tegnap este 10-is szereltük a mosógpet apósommal. Még nem jöttünk rá mi baja. Szerintem kelleni fog egy programtárcsa kapcsoló elektronikástól whirlpool AWT 2284.
Valakinek esetleg?
A lényeg, hogy menj be egy boltba ahol sok monitor van ami megy is és nézd meg mindet, nézd meg mit tud, milyen csatlakozók vannak rajta. Akkor választod ki a legjobbat. Fontos, hogy fekete képet is láss a monitoron, akkor jön ki a legjobban a panel gyengesége.
Te motorino, elírtad nagyon! 2 hónap és lehet menni éljen a globális felmelegedés. Akartam Tőled kérdezni, hogy tudsz-e hegesztgetni Nekem egy boxzsák tartót?!
Ha én vennék most monitort, akkor elmennék egy auchan-ba, vagy ilyesmi és mindegyiket megnézném, mit tud, milyen csatlakozói vannak. TN+film panelest biztos nem vennék. H2-IPS már egy fokkal jobb, de manapság nehéz tényleg jól választani..
Főleg játékra fog kelleni és az internetes szöveg látható méretben való elolvasására. (a jelenlegi 17"-os crt nem igazán jó erre+ a benti monitorok után ideülni nem valami fasza)
Elég tág fogalom a földön 6milliárd ember él, és VALAKInek biztos akad 1 alkatrésze amire neked szükséged van.
Szeva Puppantyúú !
Jó reggelt.
Tegnap este 10-is szereltük a mosógpet apósommal. Még nem jöttünk rá mi baja. Szerintem kelleni fog egy programtárcsa kapcsoló elektronikástól whirlpool AWT 2284.
Valakinek esetleg?
december van!
már csak 4hónap és lehet motorozni!
jó éjt!
Nah de megyek,olaj is megvan már a kétütemü vadállatnak
Jó éjt! Sziasztok