Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ovazzeg hagyjuk mar... mutass egy embert,aki eszreveszi az 5 ms es 2 ms kozotti kulonbseget! ez olyan,mint amikor vki azt modnja,meg tudja szamolni az utemeket egy 250-es alapjaratanal... mire kimondod,h masodperc,mar eltelt 1 masodperc.ez pedig annak a 100-ad resze!pislantani is lassabban pislantasz
http://www.motoroshang.hu/ ma este 8-tól kb!
nemtom, majd felhívom a csáveszt valamikor
ne hízelegj
Egyébként igazad van.
.
Elég tág fogalom a földön 6milliárd ember él, és VALAKInek biztos akad 1 alkatrésze amire neked szükséged van.
Ki az a valaki
Szeva Puppantyúú !
Valakinek biztos
Anyámnak is Tibeti Spániele van. Mindenki palotakutyának hiszi, de ez nem palota, hanem kastély.
Jó reggelt.
Tegnap este 10-is szereltük a mosógpet apósommal. Még nem jöttünk rá mi baja. Szerintem kelleni fog egy programtárcsa kapcsoló elektronikástól whirlpool AWT 2284.
Valakinek esetleg?
ÁÁÁÁÁÁÁÁ jön a hó megint ónos eső is lehet....
JÓÓÓÓÓÓÓÓ Reggelt. A tegnapi forgatás elmaradt most kezdődik a banzáj . . . legalább áll 1 kis pénz a házhoz. Ez pénzes meló lesz
no én is megyek akkor...jóccak
Rendben, jó éjt!
Mentem TV-zni.
A lényeg, hogy menj be egy boltba ahol sok monitor van ami megy is és nézd meg mindet, nézd meg mit tud, milyen csatlakozók vannak rajta. Akkor választod ki a legjobbat. Fontos, hogy fekete képet is láss a monitoron, akkor jön ki a legjobban a panel gyengesége.
Te motorino, elírtad nagyon! 2 hónap és lehet menni éljen a globális felmelegedés. Akartam Tőled kérdezni, hogy tudsz-e hegesztgetni Nekem egy boxzsák tartót?!
Ujjjé!
december van!
már csak 4hónap és lehet motorozni!

jó éjt!
He?
Ha én vennék most monitort, akkor elmennék egy auchan-ba, vagy ilyesmi és mindegyiket megnézném, mit tud, milyen csatlakozói vannak. TN+film panelest biztos nem vennék. H2-IPS már egy fokkal jobb, de manapság nehéz tényleg jól választani..
Főleg játékra fog kelleni és az internetes szöveg látható méretben való elolvasására. (a jelenlegi 17"-os crt nem igazán jó erre+ a benti monitorok után ideülni nem valami fasza)
Fain!

Nah de megyek,olaj is megvan már a kétütemü vadállatnak
Jó éjt! Sziasztok
Kell is, Én ugyan archicad-ot nem de sketchup-ot, blender-t használok.
Látszik a szemén