Marógépen egy másik esztergályos dolgozik,de az egy goromba duli-fuli,január óta nem volt képes lesztergálni a hátsó rugóhimba csapágytengelyeit!Szóval az sajna nem megy.
. Köszönöm. Gyula ha leküldöm a láncfeszítőt abba tudtok nekem maróval 20as lyukat csinálni a 17es helyett? Mert az esztergályosomnak valami elbaszódott és az 1ik 20as lyuk helyett 20,8ast csinált a marója és nem meri bevállalni a láncfeszítőt.
Nagyjából hasonló összeget költöttünk rá. De hát szerelem tényleg. Már amikor meghoztátok akkor tudtam, hogy Ő kell nekem. Annak ellenére, hogy 2 hengeres volt, el se akart indulni, Én meghallottam a mélyben rejlő igazi hangot és megláttam az érzést amit ez a motor nyújtani tud. Lehet, hogy nem 100 LE és nem 2010-es, de mindennél jobb hangja és fílingje van és az se utolsó szempont, hogy az asszony is imádja
en azon az osszegen amit arra a kis aranyosra rakoltottem,olyan r6-ot vehettem volna,akkor,h iszonyat.szamold ki.eladtam neked kb 2 eve.en megvettem azelott kb 2 eve,azaz ez tortent 4 eve.az 2006.2006-ban vehettem volna azon a penzen egy 2000-es r6-ot.egy 6 eves motort ehelyett belelocsoltam egy 1990-es 250-esbe.hat mi ez,ha nem szerelem.de sztem abrus azt mondana,h inkabb hulyeseg
Nem gond, értem Én. Pont azon gondolkoztam, hogy olyan árakon lehet már hozzájutni egy 600-as - 1000-es FZR-hez, hogy ha végre találok állandó melót és jobban leszek pénzileg akkor nem a kicsi helyett, hanem mellé kerítek egy 1000-est. Persze szigorúan pályára.
Ez nem a nagy amerika ahol a rendőrnek tekintélye van, a rendszerváltás óta elvesztette a tekintélyét a rendőr itthon. Előtte úgy picsánrúgott 6métert repültem mert lógtam a suliból és elkapott a Gellért-hegyen a körzeti meghízott. Nem volt akkor nekimegyek a rendőrnek. Bement úgy egyedül a cigánytelep közepére hogy kezeit csókólommal köszönt a vajda a rendőrnek. Ma meg kiröhögik elzavarják. Maradj a realitás talaján ez a világ van és 1 darabig nem is változik.
bocs,faradt vagyok,ilyenkor degec leszek
Pá