Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Marógépen egy másik esztergályos dolgozik,de az egy goromba duli-fuli,január óta nem volt képes lesztergálni a hátsó rugóhimba csapágytengelyeit!Szóval az sajna nem megy.
. Köszönöm. Gyula ha leküldöm a láncfeszítőt abba tudtok nekem maróval 20as lyukat csinálni a 17es helyett? Mert az esztergályosomnak valami elbaszódott és az 1ik 20as lyuk helyett 20,8ast csinált a marója és nem meri bevállalni a láncfeszítőt.
Egy ezres lesz postával a súlya miatt,délután feladom.
Gyulám 1000köszönet. írd meg mennyit küldjek . . . . . . . . .
Meg ne erőltesd az agytekervényeidet Ne neked fájjon a fejed miatta elég ha én töröm rajta mi a jó nekem.
reggelt.
Jó reggelit,Sanyi melózol?
Most kb negyed órát gondolkoztam hogy mit mondjak erre és arra jutottam hogy ezt neked kell tudnod, nem mondok semmit.
És ez is csak tologatva ment bele.
Lásd mint eggyel lejjebb.
Előfordul hogy az ember kínjában hülyeségeket beszél.
Nagyjából hasonló összeget költöttünk rá. De hát szerelem tényleg. Már amikor meghoztátok akkor tudtam, hogy Ő kell nekem. Annak ellenére, hogy 2 hengeres volt, el se akart indulni, Én meghallottam a mélyben rejlő igazi hangot és megláttam az érzést amit ez a motor nyújtani tud. Lehet, hogy nem 100 LE és nem 2010-es, de mindennél jobb hangja és fílingje van és az se utolsó szempont, hogy az asszony is imádja
en azon az osszegen amit arra a kis aranyosra rakoltottem,olyan r6-ot vehettem volna,akkor,h iszonyat.szamold ki.eladtam neked kb 2 eve.en megvettem azelott kb 2 eve,azaz ez tortent 4 eve.az 2006.2006-ban vehettem volna azon a penzen egy 2000-es r6-ot.egy 6 eves motort ehelyett belelocsoltam egy 1990-es 250-esbe.hat mi ez,ha nem szerelem.de sztem abrus azt mondana,h inkabb hulyeseg
Nem gond, értem Én. Pont azon gondolkoztam, hogy olyan árakon lehet már hozzájutni egy 600-as - 1000-es FZR-hez, hogy ha végre találok állandó melót és jobban leszek pénzileg akkor nem a kicsi helyett, hanem mellé kerítek egy 1000-est. Persze szigorúan pályára.
rendben,beszelgessunk arrol,milyen erzes 180km/h-val szaguldozni 5. sebessegben.
bocs,faradt vagyok,ilyenkor degec leszek
kemény dolog ez az együttélés, baszod.
Pedig beszélgethetne velem valaki....épp zenét keresek a táncszőnyegemhez. Mozgásba kell maradnom amíg nem járok edzésre
en gumit keresek az autora,es csak olvaslak titeket
Többiek? senki sehol?
jó éjt
Na jó éjt megyek mert itt az év meccse a tvbe barca realm.
Ez nem a nagy amerika ahol a rendőrnek tekintélye van, a rendszerváltás óta elvesztette a tekintélyét a rendőr itthon. Előtte úgy picsánrúgott 6métert repültem mert lógtam a suliból és elkapott a Gellért-hegyen a körzeti meghízott. Nem volt akkor nekimegyek a rendőrnek. Bement úgy egyedül a cigánytelep közepére hogy kezeit csókólommal köszönt a vajda a rendőrnek. Ma meg kiröhögik elzavarják. Maradj a realitás talaján ez a világ van és 1 darabig nem is változik.